Çoğu insan bilmiyor, yapamıyor. Karışık bir panelleri var NS'nin.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki adımları izleyin lütfen.

Üyeliğiniz yoksa almak için tıklayabilirsiniz.

1.Adım

Arkadaşlar, üst çubuk menüden All Products'un hemen sağında Domain Names bölümü var, bu bölümün içerisinde Transfer to Network Solutions diye bi link var. Ona tıklayın lütfen.

2.Adım

Karşınıza gelen ekrandan 200'e kadar domain transfer isteğinde bulunabilirsiniz. Şahsi önerim tek tek yapmanızdır.
Doldurduktan sonra alt kısımda(yuvarlakla belirtildi.) get started var oraya tıklayın lütfen

3. Adım

Karşınıza Request Transfer bölümünden captcha kod onayı isteyen bir ekran gelecek. Orayı doldurup, captcha'nın hemen yanından continue'ye tıklayın.

4.Adım

Ekrana yeni gelen sayfadan yanında ücret olan bölümleri silin lütfen.(Silmek için sağ taraftaki X işaretine basmak yeterli.) Eğer bu işlemi de tamamladıysanız, sağ taraftan Secure checkout butonuna basınız.

5.Adım
Karşınıza gelen ekranda isimlerinizle ilgili bir yer varsa, rastgele birini seçiniz; yoksa bir sonraki adıma devam ediniz.

6.Adım

Bir sonraki ve son aşamamız da ise bir sefer daha captcha kodu gireceğiz. Total 0.00$ olduğunu gördüyseniz altından onaylayıp işlemi sonlandırabilrsiniz.

Sonuç ekranı: