FreddyKrueger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar uğraştırıcı bir iş olduğunu bilmiyordum. Ayrıca, popüler bir film için backlink çıkışı falan bunlarla uğraşmak zor iş. Film işine çoktan girdim ama baya bir soğuttun beni hocam.
Hocam İnanın Emeginizin Karşılıgını almıyorsunuz Harcadıgım Paraya yazık diyorum sadece,5K Tekilli Siteyi Sadece site için harcadıgım tanıtım yazısı parasına bile satamadım.400 Liralık tanıtım yazısı,Tema,Domain,5K Günlük tekil hit,250 Özgün Film ( Filmlerde Sitenin Reklamı Ekli ) Otoyukle.com hesabı 100 tl

Site için harcadıgım para: 600 tl ( Emegimi saymıyorum )
Satarken istedigim para 400 TL ( Mesaj atanlar 200 vereyim 300 vereyim vb )

Reklam alayım desen adam sende 2 aylık hit bilgisine bakacak, Zaten sabit bir hit kesinlikle tutmuyor, filmin bi biri populer oluyor bir digeri hitler full dalgalı, 3-5 filmden hit geliyorsa kimse reklam vermez,
Bildiginiz Boşa emek.
ben 40k Site ile 2 ay boyunca reklam almak için ugraştım,100 TLye dahi reklam alacaktım teki geliyor, Popupa 100 vereyim spalasha 100 vereyim felan. Sen aylarca ugraş herif 100 tlye popup açtırcak.

Diger Yandan ben beklerim 5-6 ay hitlerimi artırırım,her gün güncel filmleri ekler o filmlere çalışma yaparım diyorsan bilemem.O Zaman Para kazanırsınız ama yinede şu var bir film sitesi googlede ne kadar zirvede kalır her güncellemede siteler uçup gidiyor,