Site adresi: PM ile verilecektir.
Site için istenen fiyat: 750tl ( sayfa ile takas olur )
Sitenin aylık getirisi: Reklam Konulmadı.
Sitenin açılış tarihi: 2 Yıllık
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film izleme
Günlük hit sayısı, kaynak link: 4k+ ( Sunucu probleminden dolayı düşmüştü normal hiti 8k+ )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yıllık / pr0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşey dahil.
Hosting dahil midir: 1-2 Hafta idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Herşey dahil ( wordpress )
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Merhaba arkadaşlar kendi kitlesi olan, kendi çapında tanınmış jenerik domaine sahip film & dizi sitemi satıyorum.

Satış Sebebim: Elimde site fazlası olduğundan dolayı gerekli ilgiyi gösteremiyorum siteye yazık olsun istemem.

Site içeriğinde,

* 75tl değerinde WocaMoov teması mevcuttur.

* 65tl değerinde Thats Wp Seo Gold Edition seo eklentisi mevcuttur.

* 35tl değerinde SüperBot V-1.3 bot sistemi mevcuttur.

Site Hakkında;

Site domaini 2 yıl, 1 aylıktır. Domain ÖrnekHosting'te kayıtlıdır; direk mevcut bulunan hesabımı devredebilirim.

Site en başta, dizi ve anime izleme üzerine açılmış bir sitedir. Normal film içeriği eklendikçe hit artışı gözlemlenmiştir ve karışık bir şekilde içerik eklenmeye devam edilmiştir bu sıralar içerik girmememe rağmen hit artıştadır.

Çok özel 2 sayfası vardır.
- IMDB TOP 250 listesi
- Player kullanımı ve sorunlarıyla alakalı sayfa

* Sitenin normalde hiti 8-10k civarları arasında seyretmektedir, fakat yaşadığımız sunucu problemlerinden dolayı hit düşmüştür ve tekrardan yükselişe geçmiştir. Sitede sayyac mevcuttur eski haftalara aylara bakan zaten bu durumu gözlemleyecektir.

* Sitenin yanında 790 beğenili kendi adında açılmış facebook sayfasıda devredilecektir.

NOT: Kimse site için pahalı fiyat demesin 1-2 hafta sonra çok rahat 7k+ hit alacaktır, sadece sunucunun açık olması yeterli olacaktır. Detaylı bilgi için pm yada skype yoluyla bana ulaşabilirsiniz.