daha bi ay once ben konu actım aynı konudan moderator arkadasın bunu goz onunde bulundurmasını istiyorum hepmi musterıler spam yapıp suclu oluyo bu fırmada hıcmı suc yok hepmı musterı haksız sıkayet suspansed ederken banada maıl falan gelmemıstı arkadasın dedıgı herseyı bende yasadım arkadasla ne muhabbetım ne tanımisligim var bunun incelenmesini istiyorum hepmi bu firmada oluyo bunlar insanlar para verırken yada alırken hersey guzel ama gel gelelım en ufak bsıey oldumu uslupsuz anlayıssız konusmalar baslıyo hıc olumlu bı yaklasım yok hep işi yokusa sürüyolar hadı ben yanlıs yaptım benım sıtem oleydı spam yapıyodu baska yere gectım su an aynı sıteyı kullanıyorum spam falan yok su spam faturasına gelelım bana 1 ay once 81,45 tl kesmişlerdi ne cabuk zam gelmis 118 lıra olmus benzıne bıle bukadar zam gelmıyo firmanin ne yaptıgı belli degıl moderator arkadasın bunu ıncelemesini rica ediyorum ben madur oldum dıger arkadasların olmaması ıcın bu firmaya ya uyarı ya yaptırım bsıeyler uygulanmalı her seferınde aynı konudan konu acılıyo yazmıcaktım ama ayıp bukadarıda butun suclu kullanıcı fırmanın hıcmı sucu yok demek bı yerde acık var hep bu fırmada oluyo bole seyler

ŞİKAYET KONULARI BENCE SİLİNMEMELİ KONU SAHİBİ İSTEMEDEN SONUCLANSA BİLE AYNI KONU OLDUMU ALTINDAN DEVAM ETMELIKI ESKILERDE UNUTULMAMALI

Son olarak bu firmanın 1 ay iicnde 3 veya 4 tam hatırlamiyom sikayet konusu vardı bunlar niye siliniyo haklı veya haksız silinmesin hızmet alıcak kısıler bunları göz önüne alarak hizmet alması bence daha mantıklı