Matbaa sektöründe iş yapanlar ve ya sektöre girmek isteyenler için jenerik ve GLOBAL'E AÇIK! yani uzantının yapıldığı adanın çok küçük olması nedeniyle Global'e açılma kararı alınmıştır. Google'ın .com, .net, .org domainlerle aynı seviyede muamele ettiği ülke lokasyon sınırlaması olmayan bir domain ve harika bir tasarım ile büyük bir yatırım yapabilirsiniz!
Domain : matbaa.nu ve 2013 Aralık ayına kadar süresi devam ediyor. Godaddy'den aktarım gerçekleştirilecektir.
Proje tasarımı ve domain için toplam fiyat sadece 125TL'dir. Bayram öncesi acil ihtiyaçtan dolayı bu fiyata düşürdüm. Bayram sonrasında satışını yapmayı düşünmüyorum.
Siteyi grafikerlerin iş havuzundan iş seçip yapabileceği, puan alabileceği ve matbaa.nu'nun bunun üzerinden komisyon kazanabileceği bir site olarak düşündüm. Siz isterseniz tasarımı sadece işlerin size geleceği şekilde değiştirebilir
matbaa kelimesinde kolaylıkla Google'da çıkabilirsiniz az bir efor ile!
Eğer tasarım XHTML-CSS döküm ve PHP kodlama yaptırmak isterseniz bunun içinde 8 senedir bu işleri yapan ve eğitimini veren bu arkadaşınızdan fiyat alıp profesyonel şekilde yaptırabilirsiniz. (hakkımda detaylı bilgiyi : phpprogramlama.com'dan alabilirsiniz.)
Satın almak için : 0541 594 50 59 numarasından bana mesaj atarak ve ya arayarak ulaşabilirsiniz. r10'dan gönderilen Özel Mesajlara her zaman bakamıyorum.
NOT: Tasarımın XHTML-CSS kesimini satış gerçekleştikten sonra satın alan kişiye tüm sayfaları ile birlikte istediği düzenlemeleri yaparak sadece 100TL'ye hazırlayacağım. (Değişikliklerin fazla ve büyük olmaması kaydı ile tasarımı çok fazla değiştirmeden)
Eğer sadece firmanıza iş gelecek şekilde yani kullanıcı girişi vs. olmayacak şekilde ayarlamak isterseniz php programlamasına'da uygun bir fiyat teklifi hazırlayacağım.