Rambo_FT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pagerank önemli değil hit önemli diyenlere soruyorum; en fazla kazancı hitle mi pagerank ile mi yaparsınız?

Böyle düşünenlerin R10 ticaret bölümünden haberi yok galiba. Adam Alexa'da 600K'da, PR4-5 sitesi var. Yığınla link satıyor zengin bile oluyordur.

Hitle fazla kazanılsaydı şu an yukarıda bahsettiğim kişiden çok daha fazla kazanmam gerekirdi. Zira link satışı yaparken gelen mesajlar böyle "Sitenin pagerank'ı yokmuş. O yüzden link satın almıyorum."

Pagerank olayının bitmesini en çok isteyen kişiler arasındayım. Hacklink yaparak para kazanan sahtekârların önüne geçmek için en iyi yoldur.

Hiç yoktan hit üzerinden Pagerank kadar hile yapılamıyor. O zaman hitli sitelerin link satışları daha çok değerlenir ve işte o zaman hak eden kazanmaya başlar.

Inanın aklımda şu var: Pagerank güncellemesi sonrası sitem düzgün bir PR almazsa gidip dandik bir site açıp bir sonraki güncellemeye yakın en şiddetli hacklinki yapacağım. Site çöp olacağı için eğer Sandbox tehlikesi olsa bile kaybetmem. Hatta "PR5 Link Satışı" gibi bir başlık açabilirsem R10'da işte o zaman para kazanmaya başlarım.
çocukca söylemler bunlar.

ziyaretçisi çok olan sitemi kazanır yoksa pr'si yüksek olan site mi kazanır demişsiniz. tabiki ziyaretçisi çok olan site kazanır. siz sadece olaya tanıtım yazısı ve link olarak bakıyorsunuz. kısa vadeli dönüş almaya, para kazanmaya çalışıyorsunuz. oysa sattığınız her link, sattığınız her tanıtım yazısı sitenizden değer kaybettiriyor.

alınmayın ama bilmiyorsunuz interneti. ne seo bilginiz var, ne alexa, ne pr, ne trustrank... hepsinden bihabersiniz. günü kurtarmakla uğraşıyorsunuz. işi bilenler ise ne tanıtım yazısıyla, ne pr ile, nede link ile uğraşmıyorlar. yani para kazanmak için bu yolu tercih etmiyorlar. sitelerinde ziyaretçi sayısını arttırmaya çalışıyorlar ve bu şekilde kazanç sağlıyorlar.

günlük 160k hit yapmış biri olarak söylüyorum, bilgisayar başında bu kadar oturup link ve tanıtım yazısı satmakla uğraşmak yerine sitelerinize değer verin, sağlam bir site oluşturun. içerik yazın. googledan gelen ziyaretçiler size tanıtım ve linkten kazandığınız paradan çok daha fazlasını kazandıracaktır.

hacklink yapanlarında sonu malum. mutlaka google bir güncelleme ile altüst edecektir sıralamaları. ben çok sağlam bir güncelleme bekliyorum. haklı haksız çok site zarar görecek bu güncellemeden. r10 hiç olmadığı kadar fazla çalkalanacak. sıralamalar altüst olacak. devir değişiyor. google sinyalleri verdi, artçıları yolladı, deprem ise yolda.