Yorum yazmayacaktım ancak yapamayacağım...
Neden yıllık 30 TL? Ayrıca limitlendirilmemiş. Kampanyanız mükemmel, hatta aşırı mükemmel ancak ben güvenemiyorum.
Benim korkum ne biliyor musunuz: Üç günlük dünyada, iki gün sonra kapanırsınız korkusu, başka birşey değil. Ben işte bu yüzden aylık 15 TL veriyorum resellere.
Ben salak mıyım? Niye aylık 15 TL vereyim, değil mi? Ancak çalıştığım şirket yılların şirketi, insan güveniyor. Sitemin yedekleri alınıyor, gece vakti kapanacak korkusu yok daha ne olsun?
Neyse hocam, baltalamış gibi olmayayım ancak bu fiyatla satamazsınız, piyasayı alt üst etmişsiniz, insanlar ilk baş güven istiyor siz onu sağlayabiliyor musunuz?
/// Sitenizin temasını değiştirin, bu temayı görünce iyice insan almak istemiyor. Kurumsal olmak istiyorsanız kurumsal sitelere bakmanızı tavsiye ederim, aksi takdirde satmanız zor gözüküyor.
o zaman , size aylık hizmet verelim sıkıntı değil konumuza cevap yazıyorsunuz ve saptırıyorsunuz konuyu, buyrun limitlendirilmemiş reseller hosting ben size aylık 50 TL vereyim. verecekmisiniz?
Kampanya dahilindeki ürünlere ne kadar çomak sokmak isteyen var.