Kolay beğenen , memnun olan birisi değilimdir bunun yanı sıra binlerce kişi beğenmesine güzel yorumlar yapmasına rağmen kendim aksini düşünüyorsam ve siteme yararı olmadıysa hiç çekinmeden çalışmanın yararsız olduğunu (en azından benim sitem için) yorumumla belirtirim.
Bu eklenti de fos bir eklenti olsaydı , siteye yararı olmasaydı kesinlikle belirtir , yorumumu yapardım ama bu adamlar gerçekten harika bir iş çıkarmış ve çıkarmaya da devam ediyorlar.Eklentileri sayesinde girdiğim etiketler dahi anında indexleniyor , içeriğin aynısı bir çok sitede olmasına rağmen girdiğim içerikler hemen sıralamalarda yer alıyor.
Bunun yanı sıra dediğim gibi buradan seo uğruna bir çok eklenti , program ve paket aldım ve bunlarda ucuz hizmetler değillerdi.Hatta birisine yıllık olarak 300 TL ödedim ama that's wp tarzında bir kaliteyi yakalayamadım , yakalamayı bırak ortada bir kalite bile göremedim.Adamlara 300 TL veriyorsun , program çalışmıyor karşında hiç kimseyi bulamıyorsun , satışı yapıyorlar ve ondan sonra tamamen yalnız kalıyorsun...
That's wp'de olay böyle değil , destek ekibine bir şey yazdığınızda günün her saatinde , gece gündüz demeden birisi size en geç 5 dakika içerisinde yanıt veriyor ,hatta adamlar telefonla arayıp bilgi dahi veriyorlar... Seo danışmanlığı için aylık ücretli eleman tutsan , yine böyle bir destek alamazsın
Sonuç olarak ben beğendim , yeni sitemde güzel dönüşler alıyorum , bana rakip site açmayacaksanız almanızı tavsiye ederim (:
Bu arada aynı sistemi forumlara da entegre edebileceğimiz şekilde yaparsanız çok iyi olur , phpbb , vb için mesela.