Yazarım Bilirsin?
  • Tamamen özgün yazarım. Bir cümle dahi bir yerden kopyalamam. Ayrıca yazımı teslim etmeden önce kendim özgünlük testine *******.
  • Kaliteli yazarım. Nasıl kaliteli yazarım? Noktalama işaretlerini yerinde kullanırım, imla hatalarından kaçınırım. Makale bittikten sonra bir kere daha okur öyle kaydederim.
  • Parça bütünlüğüne önem veririm. Her makalem giriş, gelişme ve sonuç bölümlerinden oluşur. Makaleler de konuyla ilgisi olmayan saçma sapan şeylerden bahsetmem.
  • Teknik bilgi önceliğimdir. Elbette isterseniz bir sohbet havasında da yazabilirim makaleyi ama amaç okurun bilgi alması olduğu için teknik bilgiyi öne koymakta fayda var.
  • Araştırmacı bir ruhum vardır. O yüzden bana bir konu veya tema verdiğiniz de eğer ki o konu veya tema hakkında detaylı bilgiye sahip değilsem muhakkak araştırır ona göre yazarım.
  • Seo (En büyük farkım)
    • Yazınızın Seo uyumlu olmasını istiyorsanız en az 250 kelime yazarım. (Bence 300 olmalı)
    • Makale başlığını özenle seçerim ve makalede geçireceğim anahtar kelimelerden biri başlıkta yer alır.
    • Anahtar kelimeleri kafama göre belirlemem çeşitli araçlar kullanırım ve anahtar kelimelerim muhakkak giriş ve sonuçta bulunur. Ayrıca kalın veya altıçizili şekilde de işaretlerim.
    • Makale eğer el verirse ve siz de isterseniz alt başlıklar bulundururum makalemde.
  • Uzun soluklu işler tercihimdir. Dilerseniz editörlük şeklinde de çalışabiliriz.
  • Teslimat tarihine ne zaman söz verdiysem o zaman teslim ederim. İşimi ciddiye alırım.
  • Tanıtım yazılarım
    • Detaylı bir site incelemesinde bulunurum.
    • Rakip siteler ile farkları öne çıkaran tanıtımlar yazarım.
    • Kullanıcıya dönük yazarım yani okur okuduğunda site ile ilgili kendisine dönük şeyleri bilir.
Ödeme Yolları:
  • Finansbank En Para
Bana Ulaşmak İçin:

R10: PM

Bazı Forum Üzerinden Müşterilerimin Yorumları;
Minamber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş işini gayet ciddiye alan ve son derece ter temiz çalışan altın gibi bir arkadaştır. Ortalama 500 ile 1000 makale arasında makale satın aldım dönem dönem bol bol hiç bir sorun yaşamadım. Kendisini tebrik ediyor hayırlı işler diliyorum.
Kage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 adet makale aldım çok teşekkür ediyorum söz verdiği zamanda teslim etti.
UnFoLLoW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 adet makale yazdırıldı ilgili ve hızlı bir arkadaş +
CtrlInformatics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlaşılan tarihte makale teslimatları alınmıştır. Makale yazarı arayanlara tavsiye ederim. Tekrar çalışmak dileğiyle hayırlı işler.
saintx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale hizmeti aldım, kendisi hızlıca işi teslim etti. Teşekkürlerimi sunar, daha çok kazanmasını dilerim.
uA_emrezyt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Film makaleleri yazdırıldı, 10'a yakın makaleciyle çalıştım, aldığım en iyi makalelerdi sanırım, tam istediğim gibi yazılmış. Bundan sonra sürekli çalışmayı düşünüyorum, teşekkür ediyorum burdan kendisine.
Sirenox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mert hocamla kısa sürelide olsa güzel bir çalışma yürüttük makalede kullandığı hem kullanıcı, hem seo dostluğu bu işin ustası olduğunun göstergesi. Her bir makalede özel iletişim kanalları kullanılarak ayrı ayrı özenle çalışıldı. bana çok şey kattığını söyleyebilriim.
ayhankaraman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 Ad makale yazdırıldı. Çok başarılı.
qLd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 adet makale yazdırıldı, gayet ilgili çok teşekkür ederim
kalemintersi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 adet makale yazdırıldı.
Linker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 adet makaleyi tam zamanında yolladı, teşekkürler.
zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 adet makale yazdırıldı.
zirvetasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 adet makale yazdırıldı, kaliteli ve sorunsuz yazım. teşekkürler...
Sathko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makaleler teslim alınmıştır.
Antocio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 adet makale yazdırıldı.
SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlaşma sağlandı, iki site için editörlük verildi. İlgisi için teşekkür ediyoruz.
kralmchalen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale siparişi verilmiştir, iyi çalışmalar.
musicmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 adet makale yazdırıldı. teşekkürler.
byfrodo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oldukça ilgili bir arkadaş,temiz iş çıkarıyor keşke bu konuyu daha öncesinden görmüş olsaydım.Eğer makale işin de profesyonellik istiyorsanız arkadaşla mutlaka çalışın derim.
byfrodo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen ay 22 adet makale yazdırıldı.Temiz ilgili ve kaliteli makale yazan bir arkadaşımız.Şiddetle tavsiye ederim.Tekrar çalışacağız iş alımınız açık olduğu zaman tekrardan görüşürüz hocam.
kardesmedikal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makaleler teslim alındı kaliteli
max35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
makale yazdırıldı teşekkürler
by_excellent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ürünler teslim alındı teşekkürler
mcatakcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
makale alındı ilgili arkadaş.
NedensizPostalar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş verdim çok hızlı bir şekilde teslim ediyor arkadaştan çok memnunum.
sambamustafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet Tanıtım yazısı yazdırıldı.işini düzgün yapan bir arkadaş.ilgili ve samimi