GriSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Klon bir siteyi savunan sizsiniz. Skor kelimesine s takısı ekleyerek ingilizce olacak WIPO'nun göreceğini savunan sizsiniz. Oyunskors.com sitesi oyunskor düşmeden önce oyunskor, oyun skor gibi title değerine sahipti. Daha sonra bu değerler değiştirildi. Keza logosu da bire bire yakındı. Elbette dava süreci olacak kolay kolay domaini alamazlar zaten o yüzden parayla domaini satın aldılar. Fakat sizin söylemlerinize göre klon site açmak serbest, hiçbir sıkıntı yok. Yani kraloyuns.com alıp kral oyun tarzında sitelere kimse bir şey yapamaz .com olduktan sonra.

Sizin bilgilendirmeniz bu şekilde, kim kimi yanlış bilgilendiriyor orası tartışılır. Ortada egoluk bir durum yok ben sadece fikirlerimi paylaşıyorum, her şeyden önce seviyeli bir şekilde birbirimizi eleştirmeyi, birbirimizle tartışmayı öğrenmeliyiz. Sen hiçbir şey bilmiyorsun, yanlış biliyorsun, önce araştır, derdin ego gibi itamlarla bir yere varamayız.
Yahu yazmayım dedim de yazmalıyım, ortada klon siteyi savunan yok madem sen savunmuyorsun kendi griseo denen sitene dönde bir bak buraya üye olma tarihinle orantılı blog yazıların var ki yazılarda burdan.

Ortada .com domainin mahkeme olayı var ki onuda çıkaran sensin, sonradan anladım senin yeni olduğunu ilk başta görsem hiç yazmazdım neyse kolay gelsin sana.