Düşünün ki bir webmaster tek başına bir siteyi çeşitli yöntemlerle dünya alexasında ilk 2000/3000'e sokuyor 2 ayda.Ayda 10/20k para kazanıyor.Çıkıp bu arkadaşın yöntemlerini anlatmasını beklemek doğru olmaz.Bu paraları kazanan ne ekip kurar ne de bildiğini anlatır.Çünkü r10 forumuna baktığınızda nasıl tepkiler verildiğini görürsünüz.
Diğer yandan not düşeyim semantic ve zengin veride çalışmalarınız isabetli olmuş.XYZ'yi boşverin biraz daha kurcalayın semantic bilgilerini.Link mi ; boşverin link çalışmalarını
İlk seo çalışması
ben iyi çocuğum , benden sana zarar gelmez demekle başlıyor google'a
Hocam herkes uraşırsa yeterli zaman uygun bilgiside varsa belki öle siteler yapabilir ama bizim konular sadece araştırma bazlı.Dediğiniz gibi o kadar para kazanan biri aramızda işi çokta yok.Kendi başına gider.
Ama akıl akıldan üstündür mesela bir yöntem geliştiririz adam 10.000i 20-30 bin yapar basit şeyler üstünde durmuyoruz.Herkesin kendi bileceği iş
Ben mesela yazının orjinalleştirme işine çözüm buldum.Daha test etmedim ama.Yazıyı bozmadan orjinalleştirme.Sanmıyorumki kimse öle bir yöntem düşünmüş olsun şimdiye kadar türkiyede hele.
Organikhitte gerçek chrome browserı kullanma yöntemini buldum.
Sosyal medyada gerçek kişilerden google plus alıyorum .Düşün 1.600 tane gerçek kişiden google + var yabancılardan. Twitter retweetler,facebook likelar....
....
Maksat çözüm üretmek,bir şeyleri geliştirmek başka bişi değil
Edit:// Bir gün oldu kimse pm atmamış ne yapalım tek devam