Merhaba arkadaşlar,
Film sitem için converter arıyorum. Bu konuda çok tecrübeli bir arkadaşın bilgisine ihtiyacım var. Film siteme yüksek çözünürlükte film sitelerini nerden indirip nasıl dönüştürüo nasıl upload edecğim konusunda bilgi istiyorum. Denediğim film dönüştürme programları 30 ve üzeri dakikada dönüştürüyor hız açısından memnun değilim çok daha hızlı ve kaliteli convert yapabilen bir program biliyorsanız. Lütfen bana şu ücret karşılığnda kullanımını ve film convert ve upload konusunda bilgilerini verebilirim şeklinde pm atar mısınız..
Göndereceğniz pmde şu formatta olursa memnun olurum.
Fim converter (çevirici) programının çıktı kalitesi:
Dönüştürme süresi:
Anlatabileceklerim: filmi indirme, convert, upload vb...
Ücret: ....
ben size yardımcı olmak isterim öyle istediğiniz hedeflerde yapamasamda zevkine 1080p parçalar yapabilirim irtibata için p.m atabilirsiniz kendime iş arıyorum canım sıkılıyor videos itesi yapmak istiyorum maliyet artı zaman para harcamaktan bıktım zamanımıda fazla harcamak istemiyorum eğer isterseniz tabiki elimde tüm torrent sitelerin hesapları var siz bana bir ftp adresi verin istediğiniz filmlerin ismini verin ben peyderpey 1080p olarak parça parça size yollim yada istediğiniz bir siteyede yüklim