Madem yurt dışından ürünleri rahatlıkla getirebiliyorsunuz, elektronik sektörüne girmeyi düşünün. Merak ettim ürünleri gümrüğe takılmadan nasıl getirdiğinizi.
Hocam, vallahi aklımıza ilk gelen kategori elektronik ürünler oldu ama telefon - bilgisayar ya da tabletin dışında farklı ürünler olmalı diye düşünüyorum ben çünkü: herkes yapıyor ya da yapmaya çalışıyor bunu, pek tadı tuzu kalmadı gibi, geliyor bana. Belki yanılıyorum ama örnek vermek gerekirse:
cep telefonları mesela, spotu, orjinali, pasaport kayıtlısı vs vs bir çok durum var piyasada. Yanlış hatırlamıyorsam bir ara
Sony Xperia Miro ST23 için bile piyasada bayağı kampanya vardı, Teknosa 599 TL'den satıyor + 50 TL (hediye kupon tanımlıyor) SONY mağazaları 749 'dan aşağı inmiyor, GOLD başka bir kampanya yapıyor aynı ürün için.. Bir de müşteri tarafından baktınızda ise: "garantisi var mı? Var! Güvenilir büyük mağazalar da zaten" diyerek alıyorlar genelde.
Tüm bunları bir kenara bıraksak iyi telefon ya da bilgisayar getirmek istersek küçük ürünlere göre çok fazla getiremeyiz sanırım.
Bu sebeple, farklı ürünler getirerek avatanjı 2 katına çıkarmak daha mantıklı olur sanırım. Yanılıyor da olabilirim
Teşekkürler..