Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Fakat benim söylemek istediğim şey o değildi. Ayrıca ben hosting sektörünü örnek verdim bu baska bir sektörde olabilir misal web tasarım. Benim sormak istediğim şey şimdi hsoting şirketiniz var gelişmelerden kampanyalardan kullanıcılarını sms ile haber ediyorsunuz bu durumda kullasnıcıların yani müşterileirn gözünde itibarınız yükselecek diyeceklerki "adamlar işlerini ciddiye alıyor sms ile bilgilendirme bile var yaw " yani bizim bunu dedirtebilmemiz için ne yapmamız gerkeiyor misal veriyorum canlı destek hattı sonra 0850 li telefon sonra sms bilgilendirme, videolu tanıtım... ee başka ?

Yani bu tarz şeyleri sormuştum ama sizlerin verdiğiniz cevaplarda işime yarayacak.
özel bir telefon numarası satın alabilirsiniz, destek hattına bakacak olan kişi konuşmasını bilen karşısındakini anlayan ve kısa sürede sorunu çözüme kavuşturabilecek biri olmalı. Yani ''ben telefonlara bakarım'' dersen bu iş olmaz. SMS bilgilendirme bence müşterinin isteği doğrultusunda olabilir, onun dışında sürekli SMS almak müşterinin ilgisini çekmeyecektir.

Müşterilerinizin ilgisini bence facebook ve twitter'da yapmış ve yapacağınız yeniliklerden haberdar ederseniz bu yolda doğru sonucuna kendiniz ulaşabilirsiniz.