Yok hocam 1 adet halı saha vardı ama o rakamlara araştırdığınıza göre saha bulmanın zor olduğunu sizde görmüşsünüzdür. Kesinlikle ilk bakmanız gereken yer ki en zor olanda o, zira geriye kalan herşey parayla halledilebiliyor
Ben eşim memur olarak atanmasaydı bu işe ciddi düşünceler ile girmiştim. Spor çevrem geniştir bununda verdiği destekle komplike bir iş yapma niyetindeydim. Hatta çok güzel 2 münübüs hattı olan bir yer buldum arsanın fiyatı

4 trilyon dediler 10 yıllığına kiralıyayım aylık 4.000 tl vereyim dedim araya 2 tane samimi kişi buldum soktum vermediler. Hala boşta yatıyor. Böyle yerlerin arsa sahipleride paraya doygun olduğu için arsayı elde edebilmek çok daha zor.
arsayı kiralamak istediğimde de sorun çıkartır bunlar. adam bir sene sonra ciddi teklif gelirse satarım düşüncesiyle hareket edecektir. bu nedenle doğru düzgün bir yer bulmak zorlaşacak.
tek halısaha o kadar gelir getiriyorsa 1 tane açıp ikincisi ardından yaptırılabilir. benimde arkadaş çevrem var. merkezi olursam onları bağlarım. şuan istanbuldayım. sakaryaya geçtiğimde arsa bakmaya başlıycam hayırlısıyla.