serdivandaki arsa fiyatları aldı başını gitti.dediğiniz şeyde benim aklıma yattı bence erenler taraflarına açarsanız birde diğer halısahalardan farkınız olarak öğrencilere servis yaparsanız bu iş 10 numara olur.
servis işi ayarlanır problem olacağını sanmam. amacım altınova, serdivan ya da yazlık taraflarında uygun bir arsa bulmak. arsa konusu ciddi bir sorun. ortaksız olacak bir iş gibi durmuyor.
Bende düşündüm fakat 200 bin rahat gecer diye biliyorum üstü kapalı olacak kışında rahat rahat oynansın
iyi arastırmen gerek bence
iki tane yan yana düşünüyorum. biri açık biri kapalı. diğer türlü tek halısaha pek aklıma yatmıyor. tek halısaha maliyeti 200 bin vardır rahatlıkla. arsa hariç tabi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:36:32 -->-> Daha önceki mesaj 01:31:56 --
Merkezde nereye açarsanız açın halı saha tutar, ilçelerdeki potansiyeli bilemem ama Adapazarı'nda kazanmayan halı saha yoktur. En kötüsünün bile boş yeri olmuyor kimi zaman, karaman yolu üzerindeki tesislere gitmek zorunda kalıyoruz.
Ek olarak bir kulüp ile anlaşabilir, Yıldırımspor veya Olgunların sahası gibi bir sahada yapabilirsiniz. Biz genelde bu iki sahayı tercih ediyoruz, dolu olması halinde alternatiflere bakıyoruz.
Birkaç halı sahanın yanyana olması her zaman avantajdır, bu konuda size katılıyorum. Yorgalar daki 3 halı saha ve Colesium ile beraber 4 işletme oluyor, o bölgeye kesin birisi boştur mantığıyla çekim sağlıyor.
Bir tavsiye; Yaz başlangıcı açık olarak başlayın, kışa doğru sahanın üstünü kapatacak parayı kazanmış olursunuz. Tabi ki bu söylediğim mümkünse
yorgalar ve colesium'da maç yapmıştım. halısahalarda şöyle bir durum sözkonusu hocam. asıl sıkıntıda ordan kaynaklanıyor zaten. halısaha işi akşam 6-7 den başlıyor, gece 1-2 ye kadar devam ediyor. halısaha maliyeti yüksek bir yatırım olduğu için çok fazla halısaha yok doğal olarak. ve belli saatlerde yoğunluk olduğu içinde boş yer bulmak ciddi sıkıntı oluyor.
düşünüyorum ama dediğim gibi hala düşünme aşamasındayım maalesef. maliyetler aşırı yüksek.