Yanlış anlamayın ama bu düşünce yapısı ile kuracağınız web sitesinde bana göre başarılı olma şansınız sıfır.Ayrıca kimse forumda sizin için iyi hit ve iyi gelir getirecek fikir vermez çünkü kendileri yaparlar.Benim size tavsiyem başarılı olmuş , belli bir hit seviyesi yakalamış siteleri incelemeniz ve ona göre kendi yol haritanızı belirlemeniz.
Yazmayı unuttum konu yanlış yerde bu arada.
İyi hit ve gelir getiren siteler zaten var şuan burda birçok arkadaş kullanıyor. Hatta satanlarda var. Misal şuan wp film siteleri iyi hit getiriyor ama benim temam film sitesine uymuyor. O yüzden uyacak ne olabilir diye fikir istiyorum.
Birde unutmadan zate konunun yanlış yerde olduğunu bende söylemiştim Not: kısmında

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:43:35 -->-> Daha önceki mesaj 18:41:34 --
Yazdiklarinin ozetini soyliyim ben sana:
"adsense'ten nasil cok kazanirim, tesekkurler"
su hazirciligi birakin artik, forumu arastirin biraz. Binlerce konu acildi, bu forum bosuna mi var?
Hazırcılık mı? Pardon? Ben "fikir" paylaşımı istedim sadece. Eğer fikirde paylaşamayacak isek forumun ne anlamı kalıyor?
Ayrıca fikir vermek istemiyorsanız cevap yazmazsınız bu kadar basit. Vermek isteyen verir, rica ettim sadece.