Paket siteye göre oluşturulur hocam, otomatik kafasına göre oluşturulmuş direk olarak backlink işlemleri ancak sitenizi batırır belirtildiği gibi bir site vardır direk link ile bir yerlere getirilir fakat bir site vardır 3 günlük oturulup buna farklı çalışma yapılır

Paket kelimenize göre oluşturulursa iyi 'dir Sosyal link borsasın da 2 yıldır aktifim forum da ben bu piyasa da öncelikle zarar verme felsefesine göre çalışıyorum yani bir siteyi aldığım yerden daha kötü bir yere götürmemek için direk linklemelerle şununla bununla başlamam bu nedenle

Bütçe - > SEO doğru orantılıdır kimi kelime vardır ederi 15.000 'dir kimi kelime vardır 150 TL 'de yeter hakkıyla çalışana,

Örnek veriyorum;

cam balkon manavgat kelimesin de bana 250 TL bütçe yetebiliyorken aynısı ankaraya girdiğim de 2.500 'den aşağı iş yapılmıyor ve yaptırılmıyor SEO ekip işidir, herkes ekmeğini yemelidir ama bunun sonucun da bu rakamı da alıyorsak hak etmemiz lazım paket oluşturmakta ekip işidir benim gördüğüm bugüne kadar en faydalı paketleri Rahmi abi "maniaccoder" oluştururdu aynı benim mantıktan fakat o da bu ara yoğunluktan çalışmıyor sanırım bu tarafa.

Bence paket almaktan ziyade sizin sitenizin neye ihtiyacı olduğunu iyi bileceksiniz Sosyal link borsası aslında başlı başına link cennetidir fakat cenneti cehenneme çevirmekte üzerimize yok

Özet: Site URL + Kelime 'nizi buradan yollarsanız buna göre sitenize çalışma oluşturmakta yarar var örneğin ben çalışmamın içerisin de ne yaptığımı belirtmiyorum belirtmek zorunda da değilim iş sonu raporla zaten hepsi sunuluyor ki yükselen siteye rapor da sunmak zorun da değilim SEO Bir stratejidir, bunu kendi SEO sitem de paylaşmıyorsam çalışarak paraya dönüştürüyorum fakat müşterimin de neler yaptığımı az çok bilmesi lazım burada da referans ve daha önce çalışılan kelimeler ön plana çıkıyor.

Bir de SEO işi de iyice ele ayağa piyasa düştü yani adam geliyor bilmem ne kort kelimesin de 50 TL iş başı 50 TL iş sonu veriyor el insaf yahu hindistan da bile iş gücü bu kadar ucuz değil diyorsun oraya git diyor o yüzden ben de bunları görünce bu iş'i yapasım gelmiyor fakat çalışıp ekmeğimizi çıkarmak zorundayız burada her siteye göre paket oluşturup satarsam günde 5 saat daha fazla çalışırım aylık çalışmama göre ama iş yaparım bir de güvence veriyorsam link borsası bana cennettir.

Hayırlı ramazanlar herkese.