ukayl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyunlarda takılma kapanma, felan yapıyor mu, birde şarz olayı nasıl, hızı performansı iyimi.
Linux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonu 1 hafta kullandıktan sonra aklına gelirse bana yaz dostum görüşlerini bir adet te ben düşünebilirim. 1. Kalitemiymiş.
Hocam şuana kadar baya bi uygulama indirdim. Aklınıza gelebilecek her şey. Hatta bir saniye yazayım hangi uygulamalar olduğunu.

Uygulamalar: Antutu, Twitter, Facebook, Instagram, Clean Master, Lig TV, My Piano, Whatsapp, Subway Surf, Facebook Messenger, Fast Racing, Okey, Hill Climb Racing, Skype, Viber, Tapatalk, NTVSpor, PicsArt, Chrome, Outlook, Garanti Cep Şubesi, Teamviewer, Flick Shoot

Şuan için bunlar var, telefon bomboş. Yanında bir de 8GB hafıza kartı almıştım ben. Yaklaşık 500MB'ta müzik attım dün. Telefon takır takır çalışıyor valla. Aklıma geldikçe uygulama indirmekteyim. Şarj konusuna gelecek olursam her android telefonda şarj problemi vardır zaten. Normal Nokia telefonlardaki gibi 2-3 gün gitmesi imkansız. Oyunlarda tüm yüklü oyunları oynadım herhangi bir kasma, donma vs bir şey görmedim.