İlk önce istasyona gitmeden önce evde https://www.facebook.com/pepsiturkiy...26352620750186
bu sayfaya girerek 10 adet pepsi kodunu buraya girip gönder tuluna tıklayacaksınız. her bir telefon için 4 defa bu işlemi uygulamanız lazım. 100 kodu opet şifresine çevirmeniz için 3 telefon lazım size.

toplam 3 telefona 10 adet 5 er tl lik opet şifresi gelecek. Bu şifreleri opete gidip kullanabilirsiniz. Ancak kampanya şartlarına göre her bir benzin-motorin alımında bir şifre kullanabilirsiniz. örneğin 20 Tl lik beniz aldınız 5 tl lik bir şifre kullanacaksınız ve 5 tl ödeyeceksiniz

Bazı opet istasyonlarında o an araç alan arabalara sizin 5 tl lik kodları giriyorlar ve 50 tl yi tek seferde veriyorlar bazılarında ise 10 defa 5 er tl lik yakıt koyuyorlar arabaya ve o şekilde kullanıyorsunuz.
Özet olarak daha önce kullanmadıysanız biraz uğraştıran bir kampanya

En başta söylediğim hatalı kodları telafi edemem lafı aslında bunun içindi. Kampanyayı tam bilmeden gelip kod alıyorlar tüm kodlar çalışıyor olmasına rağmen bu kodlar çalışmıyor bu kodları iade etmek istiyorum diyenler oluyor.