Hocam bakın sizde beni eleştirmeye yönelmişsiniz olayın püf noktasını bir türlü alamıyoruz ben hiç yoktan aldığım kaynakları açıkladım mesela liveleakt an bir video youtube yükledim bir günde 44 görüntüleme aldım honda civc reklam fragmanını yükledim 45 görüntüleme aldım ama direktte öyle yapmıyorum mesela adamlar ne yapmışlar kazalardan oluşan bir mix çok güzel ve tutulan yada bir tır dorsesinin üretimi (telif yemezsen tabiki)
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım sizde bakın linuxcusunuz bende linux severlerdenim ben centos konusunda hep youtubeden yardım aldım ama tek bir türkçe kaynak bulamadım bizim bilen insanımızda üretmiyor ya kendine saklıyor yada youtubeden para kazanma aşkına yabancı dilde çekiyor sonra üretmez topluma bişi katmaz idol olmazsan gider adamlar 50.000 hesap ergen bebenin videosunu koyar yağni çok baside indirgedim ama yine iş bilenlerde bitiyor ah şu sırlarınızı bir açsanız bize politik olmasak burayı r10.net adamlar paylaşım platformu olarak açmış bir iki php uzmanı bot satsın para kazansın için değil paylaşım alanı ama mağlesef benim kadar paylaşımcı olamıyor arkadaşlar ben yine bildiğimi açıklıyor ve yorum yapıyorum bu makaleleri binlerce kişi okuyor kaçtanesi püf noktalarını anlattı
Yağni yabancı kazanacağına benim insanım kazansın bunu diyebiliyormuyuz youtuber kankalar
Hocam siz koskoca sultan süleyman hanı bir spartöküzlemi eş değer tutuyorsun tarih bilginize çok hayıfladım biri üç kıtanın hükümranı öbürü eski roma gladyötörlerinden kanun kaçağı bir meczuptur