Son Fırsatta Kaçtı Satış İptal

Zamanında Seo, özgün makale, kelime çalışması Rahmi beye yaptırmıştım, gerçi index bakımından hiçbir sorun yaşamamıştım, şuan bile eniyi index alan forumla yarışırım!

Site için istenen fiyat: 800 tl
Sitenin açılış tarihi: 1 yıl 3 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online Oyunlar
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1,3k
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Mybb
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
İndex : 82.500
Alexa :386.017
TR: 8,934
Seo Trustrank Değeri: 2.784 ( index hızı mükemmeldir! )
Facebook sayfasıda verilecektir.

Arkadaşlar moda sitelerime yatırım amaçlı satıyorum, başka sebebi yoktur.
Son derece aktif bir sitedir, konu kasmanıza bile gerek yoktur, dileyen üye olup 2 gün takıla bilir.

Adsende günlük 1,5-2 $ veriyor ama asıl kazancı link satışı ve reklamdan kazanıyorum geçen dönem link ve reklam satışından 1000 küsür kazandım, ispatı forumdadır dileyen baksın, linkleri devamlı yeniliyorum ve 50 tl den satış yapmaktayım, Birde sabit reklamım var 3 ayda bir 120 tl alıyorum ve devamlı çalışmakta olan popüler bir firmadır.

pazarlık payım yoktur...Dikkatinizi çekerim millet hitsiz,kazançsız siteleri 700-1000 tl ye satıyor

Forumda 14 adet link vardır, 700 tl eder ve süreleri bitmek üzere. ayrıca yenilemek isteyenler bildirimde bulunmakta.Foruma link veren arkadaşların r10 nickleri verilecektir, link bitim süresi yaklaşınca irtibata geçebilirsiniz.

NOT:Ayrıca forumumda buluna linkler hitimi etkiliyor, linklerin tamamı kaldırıldığında 3-4k hiti olduğunu düşünüyorum. Çünkü linkleri koymadan önce 3k ya yakın hitim vardı...