haklısınız ve merak etmeyin hocam ben seçim hakkım olduğunda kesinlikle kendi insanımın malını & hizmetini tercih ediyorum. Örnek veriyim arabama benzini türk petrol firmasından alıyorum, yemeğimi türk firmasından yiyorum bu gibi durumlarda seçim hakkım var çünkü bizde yapabiliyoruz bunları. Ancak konu sizin dediğinize yani klavyeme gelince bunu bizim insanımız yapamadığı için seçim hakkım yok o nedenle almayıp da klavyesiz kalacağıma alıyorum. Bilmem anlatabildimmi.. Konu alıp kullanmak değil daha öncede dediğim gibi zihniyetin değişmesi gerek.
ona bakarsan şuan tuşlarına bastığın klavyeden tut, interent altyapısındaki cisco'dan, herşeyine kadar birçok şeyin üreticisi israil kökenli firmalar. interneti kullanmamızı sağlayan teknolojileri üreten insanların birçoğu yahudi.
ben bu davranışta bulunun arkadaşı şiddetle kınıyorum, bıçak kemiğe dayandı.
ama starbucks markasını karalama kampanyası da olabilir. bence starbucks müşterilerine kibar davranan, ürünleri son derece kaliteli, içeri girip istediğiniz kadar oturabileceğiniz, türkiye'de ki en iyi hizmet veren firmalardan bir tanesi.