kadir58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir torrent tracker yöneticisiyim ve açıkladığınız gibi yapmak istiyorum gerçektende Linux sistem üstüne bir bot ile yapılabileceği kanısındayım.her hangi bir nzbindex sitesi ile bu işlem daha kolaya iner diye düşünüyorum örnek vericek olursan predb sitesinde indexlenen usenet dosyaları yaklaşık 2 dk sonra nzbclub ve nzbindex sitelerinde gözüküyor.liste bilgisini ordan çektikten ve nzb yi alıp linux üstünde çalışan nzb clientleri ile yapılabilir diye düşünmekteyim.

Çünkü rarbg dahil özel trackerlarda bile aynı anda 550 tane sunumu atmak neredeyse imkansız ken 2 sn de 550 sunumun atılması bana çok garip geliyor(içeriklerin usenet ve topsitelere yeni düşmüş olmasına rağmen)

kimsenin para karşılığı dahil bu sistemi yazmaması ve benimde bir çözüm bulamamamdan dolayı projemi askıya almış durumdayım en kısa sürede çözüm üretmek için çalışmalara devam etmekteyim...

profilimden skype ekleyin yardımcı olmaya çalışayım....
usenet hakkında tek bildiğim trackera benzer bir sistem olmasıdır
eger istediğiniz usenet ile download edilen dosyayı torrent yapıp sisteme eklemekse sıkıntı yok
sıkıntı şuki useneti kullanmayı bilmiyorum...
usenet dosyaları illaki linux üzerindede çalışır sadece detaylı bilgiye ihtiyac var
konuşmak isterseniz çözüm üretmeye çalışırım...