Arkadaşlar merhaba,

Esnaf bir ailenin çocuğu olarak yıllarca tatil bilmeden çalıştık durduk. Sonra üniversite okuduk. Dedik cumartesimiz pazarımız olsun bu hayat hayat değil. şimdi Türkiyenin sayılı kuruluşlarında çalışıyorum ama * insan her zaman elinde olmayana özenir işte * insan kendi işinde ki huzuru bulamıyor. bunu kulakdan dolma değil 6 yaşından itibaren kendi işinde tatil bilmeden çalışmış olarak söylüyorum.
Şimdi kafamda iyi bir dönerci açmak var. Lezzet ve konsept olarak evladiyelik bir proje yapmak istiyorum. Öbür türlü ne uzuyoruz ne kısalıyoruz.
Dönerciden kastım tavuk döner 1 milyon değil son dönemlerde de konsept dönerciler artıyor onlar gibi. şuan babadan gıda işinde olduğumuz için konuya oldukça hakimiz.
İstanbul daki iyi dönercileri biliyoruz ama genelde bi ankara döneri ismi var. Ankaralı arkadaşlardan yorum bekliyorum. ama eğer o da ankara kokoreçi gibiyse yandık bir istanbullu olarak aoç de ki kokoreçi 2 saat bekledik ve hayal kırıklı kendi adıma yada ankaralıalrın ağzının tadı farklı
konsepti oluşturukdan sonra burda ki online güç ile hareket etmeyi düşünüyorum nasıl olur tanıtım yazıları,bloggerlara özel açılış öncesi gala twiter kampanyaları vb.
Evet fikri ve önerisi olan arkadaşları dinlemek isterim
isimden konsepte kadar her konuda olabilir.
yıllar önce bir abimiz o zaman iyinette kumpir fikrini paylaşmıştı şimdi birçok ülkede bayilikleri var
o yüzden niyet ilk şart ve bu niyete girdim inşaalah.
duygu,düşünce,önerilerinizle niyettaş olalım
Sağlıcakla