Turk forumlarinda bir ILK, Ramazan Boyunca Ingilizce Makaleleri Bedavadan biraz daha pahali yazmaya karar verdim !!
Fiyatlar sabit olup kelime basinda 0.006$ dir !!!!!
Ustelik KELIME LIMITI YOK !!!!! Ister 2 Makaleniz olsun ister 20 ister 200 !!!
$ kuru ise doviz.com güncel kurundan TL olarak ödenebilir.
Iletisim: makale (at) satin.al (MSN degildir, sadece email)
Sizden istediklerim :
1. Anahtar kelimeyi/kelimeleri ( örn: birth control systems )
2. para
Siz ne alacaksiniz
1. SEO'ya uygun, ingilizce gramerine uygun, akici ve bilgilendirici .doc veya .txt formatinda makale.
Odeme sekli :
1. Vakif Bank. (oncelikli)
2. Kuveyt Türk. (oncelikli)
3. Is Bank. (oncelikli)
4. Ziraat Bank
5. Halk Bank
6. Oley.com
7. Moneybookers
( Butun gonderiler icin gonderme ucreti kesinlikle ama kesinlikle sizden karsilanmali, eksik gelen paralari geri iade ediyoruz ) Yorumlar:
Burda sadece Musterilerin nerdeyse %10unun yorumlari bulunmaktadir:
Makalelerimi şimdi teslim aldım.Gerçekten işini hakkıyla yapan bir arkadaşımız tekrar çalışmak dileğiyle herşey için teşekkür ederim.
Geçen sene de az da olsa makale siparişi vermiştim, memnun kalmıştım. 2 gün önce 6 adet makale siparişi verdim, bugün hepsini teslim aldım.
Rica ettiğim noktalar es geçilmemiş, yine özenle yazılmış, iyi makaleler ve şu an gerçekten gayet ucuz.
Teşekkürler.
Sali gunu once arkadasa 20 adet makale siparisi vermistim bugun itibari ile makaleler ulasti. makalelerin hepsini okudum cok guzel yazilmislar sonra ozgun olup olamadigini tek tek kontrol ettim hatta copyscape.com dan premium uyelik aldim. Gordugum sonuclar superdi makalelerin hepsi %100 ozgun yazilmis.
Hocam vermis oldugunuz emek icin cok tesekkur ederim. En kisa zamanda yeni anahtar kelimer belirleyip tekrar calismak dilegiyle.
Saygilar
arkadaş ingilizce makale yazdı.sağolsun..tam dediği gün teslim etti yazıları..yazılara göz gezdirdim,arkadaşın ingilizcesi gayet iyi

teşekkürler.
Makaleler yazdırıldı; arkadaş zamanında teslim etti.Makaleler özenle yazılmış olup, tüm seo kurallarına uyulmuş.Bu işi gerçekten profesyonelce yapan sayılı kişilerden.
Makale yazdırıldı, tereddüt etmeden çalışabilirsiniz.
Makaleler yazdırıldı. Teşekkür ediyorum kendisine. Zamanından önce teslim etti
arkadaşla tekrardan çalışıldı. işini iyi yapıyor. belirttiği tarihte makaleleri teslim etti. teşekkürler
400 kelime makale işi verdim. Bugun teslim aldım ve tam istediğim gibi bir makale olmuş. Konu sahibine tşk ediyorum. Hayırlı işler.
5 adet makale alınmıştır, temiz iş çıkardı arkadaş teşekkür ediyorum.
20 adet makale yazdırılmıştır, söylediği günde teslim etmiştir. Birkaç makalesini ayrıntılı inceledim google vs, makaleler özgün görünüyor..
Eline sağlık diyorum, yeni sitemizi yayına sokalım arkadaşla sürekli çalışmayı planlıyorum..
Niche site hizmetinden sonra makale hizmeti de sağladı arkadaş. Başarılı iş çıkardı, teşekkür ederim.
15 tane makale alındı, makalelerin kaliteli olmasının yanında kendiside ilgili bir satıcı.
siparis elime ulasmis ve cok guzel makale yazilmistir
Beklentimin üzerinde bir profesyonellik ve kalite.
cuma günü 10makale ödemesi yapmıştım.biraz önce makaleleri teslim aldım.açıkca söylemek gerekirse bu kadar hızlı ve bir o kadarda konuya hakim yazacağını düşünmemiştim.umarım bundan sonra sürekli çalışma fırsatımız olur.elinize sağlık
arkadaşa makale yazdırıldı başarılı tşk ederim.
arkadas 4. makaleyi de yazdi ingilizce villa kiralama siteme ve hepsinde basarili siddet ile tavsiye ederim
Makale yazdırıldı, işinin ehli birisi, titiz çalışmış.
5 adet 250 kelimelik makale yazdırdım, verdiği süreden daha önce, 1 gün içerisinde teslim etti, teşekkürler.
İngilizce makale yazdırıldı anlaşmada verdiği teslim tarihinde makalemi aldım.
Zamanında teslim için ve güzel iş için teşekkürler.
2 adet makale yazdırıldı. gayet titiz bir çalışma olmuş, teşekkürler
2. işimizi yaptık çok memnunum..
Arkadaşla ilk defa çalışıyorum. Yazmış olduğu makalelere göz attım. Gayet başarılı ve istediğim gibi yazmış. Teşekkürler.
İyi çalışmalar.
10 adet ingilizce makale alındı. Hızlı teslimat için teşekkürler
Makalelere baktım gerçekten çok özenerek yazılmış.Kendisine teşekkür ediyorum.Hayırlı işler
makaleler teslim alınmıştır. bir kaç makalede sanki okuyucuları azarlar tarzda olmuş gibi genel itibari ile sorun yok. güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
Son zamanlarda r10.net üzerinden yaptığım alışverişlerden ağzım baya bir yandı... Tam ümidimi kesmek üzereyken Albos hocamla tanıştım... 300 makale yazdırdım, zamanında teslim etti...
Açıkçası kendim İngilizceyi tam olarak bilmediğim için makalelerden bazı parçaları google amcaya arattım, hiçbir sonuç bulamadı

google bulamadıysa bu da % 100 orjinal olduğunun kanıtıdır diyorum...
Ayrıca ilgisi ve gece gündüz demeden sorulara cevap vermesi ve işini severek yapmasından ötürü tebrik ve teşekkür ediyorum.
Ellerinize sağlık, herşey için çok teşekkürler
Teşekkürler, özenle yazdığı makaleleri zamanında teslim etti.
50 adet makale aldik ve vakitlice iletti hepsini arkadasimiz.... Onerilir!
5 adet makale yazdırdım; tavsiye ederim.
5 tane makale yazdırdım. Beğendim, teşekkürler.
Selamlar,
10 adet makale alınmıştır.
Hızlı ve güvenilir bir arkadaş.
Zaten ilk çalışmadan sonra gözünüzün arkada kalmayacağını anlıyorsunuz
15 Makale yazdırıldı memnun kaldım, teşekkürler.
15 adet makale alındı hızlı teslimat için teşekkürler elinize sağlık.