premete adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç öneride benden, örneğin hava durumu, doviz kuru, facebook, twitter, reklam vs gibi eklentiler yada dış veri çeken custom html tarzında modüller var ise sitenizde verileri dışarıdan çektiğiniz için bu sitelerde ki yavaşlamalar sizin sitenizin de yavaşlamasına sebep olacaktır. Hangisinin siteyi yavaşlattığını kapat / aç mantığıyla test edebilir, sorunu bulduğunuzda o modül yada eklentiyi düzelesiye kadar kapatabilirsiniz.
Dışarıdan çekilen verileri tespit etmenin pratik bir yolu var mıdır? Yani işte şu resimler, şu eklentiler dışarıdan veri çekiyor diye test etmenin bir yolu var mı?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:30:13 -->-> Daha önceki mesaj 21:29:27 --

ilinux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek faktör barınan sunucu değil. Joomla'nızda gereksiz plugin vs eklentiler varsa kaldırın. Mümkünse 3.cü parti eklenti kullanmakta biraz seçici olmanızda özellikle yarar var. Benim tavsiyem gereksiz 3.cü parti eklentilerin hiçbirisini eklemeyin
3. parti eklenti dediğiniz nedir? Pluginleri konrtol ediyorum genelde ama bu söylediğiniz terim yabancı geldi bana..