7 yıldır yayın yapan, kaliteli içeriği olan PlayStation haber sitemi vakit bulamadığım ve ilgilenmek istemediğim için satıyorum.
site adresi: http://www.playstationturk.com/

Fiyatta pazarlık vardır!

Sitem bir zamanlar 10 bin tekil hiti gördü ve Türkiyenin ilk Playstation 3 konulu dergisini çıkarttı.

Sitemin özellikleri;
Jenerik ve akılda kalıcı alan adı
10. bin + özgün makale, sadece bizim sitemizde olan makaleler
7 yıl 8 aydır yayın yapıyor
13 bin forum üyesi, 15 bin forum başlığı ve 170 bin forum mesajı
Wordpress ve phpbb3 forum yazılımı
reklam gelirleri var Adense, Gittigidiyor, reklamlar firmalar
tanıtım yazıları ve linkleri ile arada sırada sunucu ücretini çıkartıyorum
word press temasını özel almıştım, oda verilecek
forum temasını bir arkadaşa yaptırmıştım, oda verilecek
SONY oyun sponsoru, PS3 özel oyunlarını gönderiyor

İçerik bilgileri;

Notlar;
----word presse geçtikten sonra tema yüzünden google analizci kodları çalışmadı. şu anda ziyaretçi sayısını tam olarak bilemiyorum. Ben çok fazla wordpressden anlamıyorum. güzel bir seo çalışması ile siteye hit çekilebilir. Şu anda çok düşük olduğunu düşünüyorum.

----Google reklamlarını son aylık olanlarının resimi; Google reklam gelirlerini artırmak için hiç bir şekilde çalışma yapmadım. Sadece Kaliteli içerisik için çalıştık. Zaten Dmozda 3 adet kaydımız var.

-----Youtube de bize özel videolar var; youtube reklam politikasına da kayıt olunabilir. o videolarıda vereceğim...

-----Fiyatı bu şekilde istememdeki nedenler, kaliteli içerik, 7 yaşında, geleceği parlak,

---- Sunucu ücreti olarak kendi kiralık bilgisayarımda olduğu için alacak arkadaş sunucunusa taşıması gerekli. yada natro.comdan sınırzı bişiler alabiliriz

----Alacak olan arkadaş ile bir hafta boyunca sitenin durumunu analiz de yapabiliriz. bilgilerin hepsinin doğruluğunu kontrol ederiz...

---reklam veren diğer firma dan 60 güne 150 TL alıyorum

Reklam hakkında detaylı bilgi;
gitti gidiyor ve adense kullanılıyor.
Diğer linkler ve makalelerden para geliri sağlanıyor
reklam veren bir kaç firma da var.
Bumerang tanıtım reklamlarına kayıt. En pahalı içerik ekleme - bir haber 16 TL

-----satış sonucu herşey verilecektir. Alan arkadaş kendi sunucusuna taşımasını öneririm. taşımada kendisine yardım da edebilirim...

Teknik özelliklerine bakarsak;