Türkiye'nin En Ekonomik Domain Bayi Programı

Merhabalar;

ProIrc Hosting olarak Türkiye'de en uygun fiyat garantisi ile Alan Adı ( Domain ) Bayi Programını sunmaktayız.

Domain Bayilik Programı çerçevesinde ücretsiz sunduğumuz hizmet ve özellikler;

Online Tescil ve Yönetim: Tescil edeceğiniz/etmiş olduğunuz alan adlarını online olarak tarafımızın onayı gerekmeksizin tescil edebilir ve yine tüm yönetim işlemlerini tarafımızın onayı olmaksızın gerçekleştirebilirsiniz.

Anında Tescil: Satın almış olduğunuz alan adları tarafımızın onayı gerekmeksizin anında tescil edilmekte ve hesabınıza tanımlanmaktadır.

Transfer Kodu: Türkçe Alan Adı Yönetim Paneli'nden online olarak alabileceğiniz transfer kodu ile mevcut alan adlarınızı farklı firmalara sorunsuzca taşıyabilirsiniz.

Uyumlu API: WHMCS, AWBS, Vizra gibi popüler Hosting Otomasyon Sistemleri ile uyumlu API mevcuttur.

Kurulum Ücreti Yoktur, Aylık veya Yıllık Ücret Yoktur, Tamamı Kullanılabilir Depozito, Ticaret Hacmine Bağlı Fiyatlandırma

* Ücretsiz olarak sistemimize kayıt olabilir ve 25 TL ödeyerek alan adlarınızı tescil etmeye başlayabilirsiniz. Ekleyeceğiniz Kredilerin tamamı kullanılabilir bakiyedir!

Bazı Örnek Ücretlendirmeler;
.COM 1 Yıllık Tescil Ücreti: 16.25 TL
.NET 1 Yıllık Tescil Ücreti: 12.99 TL
.ORG 1 Yıllık Tescil Ücreti: 10.85 TL

İletişim;
Web: http://www.proirc.net/
destek@proirc.net / 0 506 965 84 25
Alper İZGÜDEN