nuh1986 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok hocam ben bunları yaşadım dalgalanma değil ceza tüm kelimelerde ceza veriyo arkadaş baksın tüm kelimeleri 5.6 sayfadadır benim ve arkadaşların böyle 20-30 sitesi çöktü webmaster tools a baksın o sitesi için mesaj atacaktır google doğal olmayan backlink diye pr değerini arttırmak amacıyla yapılan çalışma die hep aynı mesajı atıyo zaten ve site çıkmaz ölüdür
Tüm kelimelerde gerileme yok ama gerileyenler var, ileri çıkanlar var genel anlamda bi yer değiştirme söz konusu, Ama çöp siteler bile sitemin önünde şu anda. Haber siteleri, sohbet siteleri, aranan kelime öbeğiyle azcık bağlantısı olanlar benim önümde. Ama benim birebir zaten içeriğim o olmasına rağmen benimki 5. sayfada falan. Bakalım. Bazı kelimelerde gene ilk sayfada 1. 2. sıradaki yerini koruyor.

Webmaster tools u kontrol ettim hemen, herhangi bir uyarı mesajı falan yok. Ayrıca standart seo çalışmasından başka bir çalışma yaptırmadım. Backlink falan kasmışlığımda yok. Dediğim gibi içerik direk olarak arama öbeği ile ilişki her zaman, herhangi bir aldatmaca söz konusu değil yani. Ama genede backlink checker la bakıcam, belki birileri sırf rekabeti bulandırmak için ***** den back link kasmıştır benim siteye Hiç sanmam ama. Genede bi bakıyım.