PM ile sorular geliyor, buradan cevap vereyim ki ilgilenip de bilmeyenler de okusun.
Üye olduktan sonra işlemcimizi yüklememiz gerektiğini söylemiştik.
Para yüklemek için ise yuarıdaki menulerden "Upgrade Now" yazısına tıklıyoruz. Açılan sayfada varsayılan olarak 12 dolar (1 paket) görünecek ve ödeme yapacağınız işlemci de Perfect Money olarak ayarlı. Kaç paket almak istiyorsanız ve hangi işlemciden ödeme yapacaksanız seçip, hemen altındaki küçük "Upgrade Now" simgesine tıklıyoruz. Sistem sizi ödeme işlemcinizin sitesine yönlendirecek ve güvenlik şifrelerinizi girdikten sonra paketlerinizi alacaksınız.
Paketleri aldıktan sonra "Start Surfing" yazısına tıklayarak 6 reklamımızı izliyoruz. İzleme bitince -ki iki dk içinde bitiyor zaten- günlük kazancımız otomatik olarak baştan tanımladığımız işlemcinize gönderilecek. (En heyecanlı yeri burası zaten

)
Sistemde ödeme talebi diye bir şey yok, günlük 6 reklamımızı izledikten sonra sistem paramızı otomatik olarak gönderiyor her gün.
Ben 10 paket aldım, güvendim. Ödemelerim sorunsuz geliyor. 8. gündeyim ama %100 güven vermem mümkün değil, kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz rakamlarla girmeniz benim tavsiyemdir. Sonuçta babamın şirketi değil burası, yarın öbür gün ne olacağını kimse bilemez. Tüm bunları göze alarak ben 10 paket aldım ve şu an sorunsuz bir şekilde çekiyorum paramı.
Bol kazançlar