Merhaba arkadaşlar aşırı derecede boş vaktim olmasından şikayetçiyim 20 yaşındayım üniversite öğrencisi olduğum için çalışmıyorum bütün gün boştayım anlayacağınız. Okullar açılsa bile günde 4-5 saatim boş olabiliyor. Sevgilimdende ayrıldım bunu daha rahat unutabilmem için yazmam birşeylerle uğraşmam gerekiyor. Aklıma bu fikir geldi bir sitede yazar olabilirim ve bunun için konu başı bir ücretde istemeyebilirim size kalmış yani isterseniz ücretde verebilirsiniz isterseniz aylık reklam gelirinin şu kadarıda diyebilirsiniz tercih sizin kısacası ben öncelikle birkaç noktaya değiniyim.

- Daha önceden sitelerim oldu yazarlık nedir biliyorum kısacası.
- Neden site açmıyorsun diye sorabilirsiniz bunuda düşündüm daha demin ama iki kişinin getirebileceği sitenin yeri ayrıdır tabikide
- Site sıfırda olabilir hazır acılmıs hitli konusu olanda olabilir ayrım yapmıyorum yani
- Yazılarım özgün olacaktır copy paste içerik bana göre değil.
- Zorlanmayacagım konular olursa sevinirim tutupda kadınlara özgü birşeyler yazmam zor olacaktır haliyle .
- Bazı günler 1 içerik ekleyebilirim bazen 10 içerik eklerim bu konuda söz veremem o güne bağlı ama mutlaka ilgilenirim yani .
- Fiyat ücret konusunda anlaşırız o sıkıntı olmasın .
- Açıkçası ben ortaktan çok bir abi bir kardeş arıyorum .
- Kişisel bilgilerim olarak 20 yaşındayım ve Ankara'da oturuyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar aklımdakileri anlattım diye düşünüyorum pm ile iletişim kurabiliriz. Herkese iyi akşamlar diliyorum.