The_joker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onca kişi güvenilir ödeme sistemi ile almak isterken satıcı hala ısrarla bu teklifleri geri ceviriyor neden acaba ?

Size ne zararı olacak ? Telefonu gg veya sanalpazarsan satarsın ödemen gelir 0 risk.Telefonuna bu kadar ghvenirken bu korkaklık neden.Durum böyle olunca insanın içine bir şüphe düşüyor var bi kıllık diye.Umarım kimsenin canı yanmaz.
Merak etmeyin kimsenin canı yanmaz. 3-5 kuruşluk adam değilim çok şükür. Forumdaki ilk alışverişim değil 2 günlük üye de değilim. Olsam haklısınız satmaya hakkım yok. Komisyon meselesi değil, bu sitelerde para bana geçmeden ürün elinize geçiyor, değiştirmek isterseniz ne halde alacağım belli değil. Anlaşmazlık çıkarsa 1 ayı bulabiliyor çözümlenmesi. Değiştirme şartlarım var jelatinin cıkmaması gibi. Onay gelmeyince de birkaç gün ödemenin gelmesini bekliyorum vs. Bu tarz çalışmıyorum. Bakın ne dedim, Adana içi birisi buyursun gelsin. Yemek parasına da gerek yok, misafirimizin yemeğini ikram ederiz. İftarımızı açarız, telefonu inceler uğurlarız. Yok derseniz kapıda kontrol edebilir notu ile gönderirim kabul ediyorum dedim. Bu konuyu lütfen uzatmayalım dükkandan zaten bu telefonun satışı yapılıyor. Arkadaşlar yararlansın dedim. Satışım bu şekildedir, almak isteyen bu şekilde alabilir. İlgin için tekrar teşekkür ederim.

Samet ile alışveriş gerçekleştireceğiz bugün, telefonunu paketleyip takip numarası ile atacağım. Ürün eline geçince buraya yazmasını rica ettim.