masonluğu veya yaptığı diğer işler umrumda değil hocam sonuçta herkes kafasında beyin taşıyor herkesin düşüncesi kendine
Bence sorun olan yurtiçi firmalarımızın kendi ülkesinde zar zor yer edinebilmesi. Örnek veriyorum hacı hamdo ile dalga geçen adamın mc donaldsı yere göğe sığdıramaması. Halbuki hacı hamdo övülen mc den çok daha sağlıklı ve lezzetli iş çıkarıyor. Konuyada şuradan bağlayabiliriz belki, çalışanları amerikan rüyasını yaşamak isteyen özentiler olmadığından ve halkın arasından olduğundan onların tuvaletlerinde kamera bulamıyorsunuz
Bir insan starbucks dayım derken gururlanıp artisleniyor ama akasya çay bahçesindeyim diyemiyor bile. Derdim budur sadece. Akasya çay bahçesindede kahve var, nescafe var bilmem ne var sadece ismi starbucks daki gibi moschito vela vela velvela falan değil tek sorun isim mi yani
Markalaşmanın farkı hocam bu. Adamın starbuckta 10 tl verdiğine normal Kafe'de 5 veriyoruz. Bizim halkımıza para pek yaramıyor açıkçası. Bende gidiyorum gitmesine ama pek yere göğe sığdırılmayacak biryer değil. Orda elin adamına para kazandıracağıma ali abiye kazandırırım daha iyi.