selam, sana daha öncede yazmıştım..
tekrar yazıcam.
1.si: alexa verilerin düşük. tanesi 500-600 kelimeden 30-40 güzel kalitlei makale yaz. 6-7 günde zorlasan biter.
2.si bunları yazdıktan sonra ister istemez hitin artmasa dahi özgün ve uzun yazdıgın için alexan düşücektir. günlük 10-15 hitim vardı bazen 5 e bile gelmiyordu, o halde 3 hafta içinde 20 özgün makaleyle 700k ya düştüm.
3.sü google adsense başvurularını (bence) belli aralıklarla, konteyjan açığı olduğu vakit alıyor. Yani yayıncı kaybı oldugunda alıyor.
Bunları göz önünde bulundur öyle başvur derim.
pingil mingil öyle şeylerde kullanma derim. yararının oldugunu sanmam.. heleki sayyac kullanman cok yanlıs bence..
Ha bide; kişisel sitede adsense yayınlamak ne kadar doğru bilemem..
edit: 6 sitem var farklı kategorilerde, sadece 6-7 aylık kişisel tecrübelerime göre söyledim
Hocam şimdi teşekkürler çok iyi yazmışsınızda zaten sitem blog. Günde 100 kişi felan giriyor. Genelde programlama php vb şeyleri paylaşıyorım. Güzel makale derken ne gibi güzel makale

yani teknoloji hakkında yazsam olurmu ? Pingil'i birçok site kullanıyor zararı mı var acaba ? Çokda etkisini gördüm googleda daha çabuk index aldım. Sayac'ı kaldırırım o problem değil