Eğer hitli bir siteniz varsa yani kullanıcılarınız siteyi sürekli okuyorsa sadece convertleme özelliğini kullanınız.

Eğer paravan blogları desteklemek amacı ile kullanacaksanız her ikisini birden yada sadece spinleme özelliğini kullanabilirsiniz.

Paravan siteler ise sadece google gözünde önemli ve çok fazla hit almayan siteler olduğundan dolayı saçma bir yapı kullanması bu işi çokta yokuşa süremez.Denendi test edildi.

Seo referanslarımı r10 yada vb diğer hiç bir sitede eklemediğim için buraya da eklemiyorum.

250 e yakın domain bu sistemle besleniyor ve bu paravan sitelerden çıkan footer yada sidebar linkleri ise eklenen siteyi 2. sayfaların başlarına kadar taşıyor. Kolay sektörlerde ise 1.sayfaya rahat oturuyor.

Zamanında ukash sektöründe 1.sayfada 5 tane sitenin peş peşe sıralanmasınıda bu sisteme borçluyum ? Ukash ile ilgilenenler sorsunlar seopozitif i o sektörde bilen bilir.

Varmı başka soru problem ??

Amacım kimseyle kapışmak yada satmak değil. Ben bu şekilde kodladım satıyorum istersem çok çok daha fazla geliştiririm ama gerek yok zamanım yok.

2012 ekim de açılan sistemin ki kodlanması çok çok daha erkendir. Reklamını dahi yapmadım.Yapmadım derken iş yeni bu konuda yapıyım bi dedim çünkü bendeki sistemi gören aynı yazılımı kodlamak için kendiyle kapıştı, telefonda aradılar, msn e eklediler. Hizmet alıp test ettiler. Bla bla...

Yani tabi ki rakibim olacak daha iyi kodlayanda olacaktır. Ama asla satmak için yırtınmam. İsteyen siteye girer iletişim bölümünden satın alır olur biter yada almaz. Bir başkasından alır.

Saygılarımla,