WapZap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet teknik bilgim vs. Var. O tema da optimizasyonlu bir bicimde zaten, inceleme firsatim olmustu.

Tek tema ile olacak is degildir. O duruma gelmek icin koda sleep(100); gibi bi kod eklemek lazimdir ki bu da 100 sn boyunca sunucunun ayni islemleri yapmasini ama sonuc vermemesini, sonucu 100 sn sonra varmesini saglar akabinde bunun kullanimi da 50% i gecmez.

Loglari paylasin gorelim diyorum ben.

Edit: ne 50% si 30% olabilir ancak.

GT-S5660 cihazımdan gönderildi
Aynen ben caps görmek istiyorum. Zugasi.tk isimli sitenin cpu harcadigini. Ustunde link yazacak. Benim whm panelimde oyle uyari yoktuki olmasi lazim yuzde olarak yalanmi? Bana kanitsiz senin siten cpu yiyor denilirse ben sasiririm. Fives temayi kullananlar bilir . Iceriksiz bir site hatta. Video sitesi olsa neyse hakli derim. Anlamadigim tekrar su. Ayni temayla scriptle diger site niye cpu harcamadi? Ikiside iceriksiz. Ayni . Ikisi yeseydi derdim ben yanlis yaptim . Ama böyle olmaz. Neyim tutarsiz benim ? Kizamayacakmiyiz. Sen satarken benden kimlik istemedinse sonradanda alamazsin bu hak yok sende. Satarken alacaksin. Scriptinde zorunlu hale getireceksin. Kimlik no kapat diyorsun. Ne ògreneceksin . Anne Baba ismi memleket ismimi ? Hizli cevap aldin diyorsun. Ticketime ilk cevap 8-9 saat sonra geldi. Sonra 7/24 hizmet derler . Neyse ben diyecegimi dedim. Hesabimi kufur hakaret olmadan kitledi. Elestiriye kapali firma. Konu Moderatör tarafindan incelensin. Moderatör bana derse ki kimlik ver bunu veririm. Ve tecrubeli wp kullanicilari bana sunu desin. Arkadasim bos wp sitesi o temayla cpu yer shell siz vs. Wp nin hosgeldiniz yazisi bile duruyor. Olabilir kesin olur desinler eyvallah diyecem. Ama ozaman diger site niye suspend yemedi. Bana aciklama yapmadi. Cpu harcadi nokta. Ss yok . Whm panelden göremedimki eski resellerimde görebiliyordum.. ben t7m capsleri koydum elimde ne varsa. Karsi tarafan birsey goremedim. Tek paylastigi caps bama atiigi mail ki komumun ilk resmimde koymustum. Onu bile görmedi bana mail geldigini inkar ettigim ithaminda bulundu. Evet derdimi anlatamadim belki ama yavasca anlar . Galaksideki firmalara gelince buyur one.com sana bi host alalim bak bakalim kimlik istiyormu