o takımın işi gücü feneri tiye almak niye çünkü fenerden çok çektiler. fenerbahçe o kadar şampiyon oldu hiç gs ile dalga geçtimi. bir arenaya gidiyoz açılan pankart kadıköy yanıyo

hahaha ne diyeyim onlarında mutlu olmaya hakları var onlarda mutlu olsun olmasın demiyorum, 2011 deki o utanç yetmeli bile.
not: kimse alıntı ypamasın fenerliler hariç.
Arkadas sana bir insanın cevap vermemesi için peygamber sabrı olması lazım.
Bizim mutlu olmak için Senede 2 kere oynayacağımız fenerbahçe galibiyetine ihtiyacımız yok.
Biz Türkiye ligindeki şampiyonluklarımızla
UEFA ve Süper Kupamızla
Avrupa şampiyonlar ligindeki başarılarımızla
da mutlu oluyoruz.
Sizin gibi tüm sezonu 2 maç bekleyerek geçirmiyoruz.
2.si
2011 deki Utanç yeter demişsin . Bir Fenerlinin Utanç kelimesini kullanması ne büyük ironi.
Biz o sene 8. olduk utandık evet ama biz hatalarımızı kabul eder arkasında dururuz.
Siz ŞİKE yapıp emek çalıp aldığınız şampiyonlukdan bile utanmıyorsunuz.Hala inkar ediyorsunuz.
Başkanınız ben şike yapmadım diyemiyorda Kişiler ve Takımlar ayrılamaz ben Fener için yaptım diyor . Sen hala gözün kapalı sike yapmadık diyorsun.
Benim hangi sene 8. olduğumu yarın sende unutursun ama senin Hangi sene Şike Yaptıgını torunlarının torunlarının torunları bile unutmaz unutamaz . Ne türkiyede ne dünyada.
Utanç kelimesini 8.olduk diye bize söyleyebiliyorsan ben simdi sana soruyorum.
1-Şike Yaparak Türk Futbol tarihine ve Fenerbahçe tarihine kara leke düşürülmesi
2-Şampiyon olduk diye Kadıköye akın eden binlerce insanın son 90 dk ardından hüngür hüngür ağlarken kameralara çekilmesine bunu tüm türkiyenin seyretmesi
3-Tarihte 2 defa şampiyon olmadığınız halde son maç şampiyon olmuş gibi kutlamar yapması
4-Sezonun son maçında kendi sahanızda ezeli rakibinize Şampiyonlugu verip kutlamaları sizin kalbinizde mabedinizde yapması
Bunlara ne diyeceğiz o zaman ?
8.liğe utanç diyorsak bunlarada Utanç demek çok hafif kalır.
Artık adını sen koyarsın bizde biliriz .