Hocam bu dedikleriniz demirören varken çok zor

Hayırlı ugurlu olsun hepimize
+1'in anlamı 5 yıl içerisinde şike olaylarına karışırsa 1 yıl daha ceza verme anlamına geliyordu.
Bana kalırsa 2011 yılında gidemediği için affedilmiş olabilir.
Hocam beşiktaş konusunda sıkıntı yok, fenerin kupasının iade edilmesi demek fenere ya lig düşürme cezası yada puan silme cezası verilmesi demek. bunuda demirörenin yapacağını hiç sanmıyorum.
Bi abimizin laf vardı juventusu bile küme düşürdüler. Fenerbahçe, juventustan dahamı büyük takım diye
Cas davası zor hemen sonuçlanmaz umutlanmayın.
Birde halen anlayamıyorum. Mesela başbakanın kara dediğine vekileleri ak diyebiliyormu? Hayır
Cas'ta aynı şekilde uefanın verdiği kararı bozacağını ve erteleyeceğini hiç sanmıyorum.
Dava ş.l başlayana kadar sonuçlanmaz. Özetle casa başvursalar bile bu sene fener için şampiyonlar ligi hayalden öteye gitmez.
Herşey
Şenol Güneş'in adalet er geç yerini bulacaktır sözleriyle başladı.
+1'in silinmesine sevinen fenerbahçe taraftarları topuk yaylasında sevinç gösterilerine başladı.
Şu fanatiğin binası yansada kurtulsak. Bu kadarda yandaş haber yaparsan altında kalırsın, elinde patlar
Herşeye çok atlıyorsun 10 tane postun var konu kilit yiyene kadar bi 10-15 tane daha post atarsın fenerbahçe düşmanlığını görebiliyorum ama sana tavsiyem insanların sabrını fazla zorlama ve kendi takımınla ilgilen her fenerbahçe konusunda senin ve senin gibi 1-2 kişinin nicklerini görmekten midem bulanıyor artık buda bu konudaki son postumdur size iyi sidik yarıştırmalar.