hıı o zaman işler değişir kolay gelsin
5w akım çıktıgında 3 tane fan var ise 3 e bölünmez. prize 3 lü 5 li ws piriz takarak birine tc birine pc vs bagladıgımızdan nasıl çıkan elektirik bölünmedigi gibi buradada aynı sistem vardır. zaten fan 5w ile çalışıyor ise ona 2w akım gittiginde çalışmayacagı için bu dediginiz şekilde olmuyor. zaten + olarak fanın üzerinde fazladan usb çıkışı varki usb çoklayıcı olarak kullanabiliyorsunuz yani hem fanlar çalışırken aynı zamanda fanın üzerindeki usb çıkışınıda kullanabilirsiniz. istisnai durumlarda bilgisayarın tüm usb çıkışlarına eşit miktarda elektirik gitmez o zaman farklı bir durum söz konusu olabilir ama standartı bu şekilde. sonuç olarak fanlara gelen akım bölünmez. tek fan ile 3 adet yada 2 adet fan arasındaki fark tek yaptıklarında büyük yapıyorlar 3 tane yaptıklarında küçük küçük yapıyorlar ve hava sirkulasyon alanını genişletmiş oluyorlar. makinanın alyındaki hava kanalı nerde ise ona göre almak en mantıklısı
Macbookta hava çıkışı yok ısı kasaya dağıtılıp soğutuluyor.
Teknosadan almıştım hocam bi' tane soğutucu 50 veya 60 lira vermiştim sanırım. Aylardır kullanıyorum sapasağlam. 5-10 liralık bence almayın, 1 sefer alın uzun süreli kullanın derim
Hangi marka aldınız hocam?