deLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, ''Tekne boyu 33m. Tekne en 8m. Transfer kapasitesi 400 Kişi Kokteyl kapasitesi 350 Kişi Yemekli Kapasitesi 250 Kişi 1 adet kliması vardır. 4 adet wc vardır: 2 bay,2 bayan. Restoran tipi teknedir.'' Buradan toplanacak paralarla ihtiyaç sahiplerinin 1 aylık erzakları çok rahat alınabilir. Cebinde parası olmayanların iftar masraflarının da karşılanması açıkçası bana biraz garip geldi.

Allah daha çok versin inşallah, kimsenin sofrasından allah bu nimetleri eksik etmesin. Ancak, dünyanın bir çok yerinde müslümanlar sıkıntı çekerken bilmem kaç metre yatın üstünde iftar etmek, fasıl yapmak bana biraz garip geldi. Seninde paran yoksa gel sende bize katıl bizdensin demekte gerçekten garip. Bu etkinliği düzenleyen arkadaş ''istanbul da falanca çadırda iftar verilecek buyrun hep birlikte katılalım, katılımcıların şu kadar para vermesi gerekiyor'' dense, bende katılırdım belki. Yani bilmem kaç metre uzunluğu ve genişliği olan boğaza nazır bir yatta iftar etmekten daha çok zevk alırdım. Fikrimi söylemek istedim, ALLAH kabul etsin..
ALLAH'ın c.c. nimetini meşru daireler içerisinde kullanmakda ne sakınca var kardeş. Ayrıca oraya gidecek insanların muhtaç olan ailelere yardım yapmadığını bilemessin ki.