Moderator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar süresiz spor kategorisinden uzaklaştırılmak istemiyorsanız yorumlarınızı doğru düzgün yapın tartışmasını bilmiyorsanız çıkış yap butonuna basın dışarıda 5 10 dakika bir hava alıp gelin.

Ciddi anlamda o kadar işin arasında bu saçmalıklar ile uğraşamam.

Güzel kardeşim sorması ayıp bold ve kırmızı ile işaretlediğim yazılar kabul edilebilir bir üslup mudur? Eğer bu hakaret ve küfürler kabul edilebilirse hakkımda şikayet başlığı açılıp da "Sazan" diye hitap ettiğim için 1 hafta ban cezası alıyorsam. Bu şahısların hakaret ve küfürleri nasıl kabul edilebilir bir şey oluyor?

Şaka mı yapıyorsunuz, yoksa bizlerle ilgili sizlerinde bir sorunu mu var? Bu konuşmasını, yazmasını bilmez iki lafından biri küfür, hakaret olan şahısları destekliyorsunuz demektir. "Sazan" lafına 1 hafta ceza veren yönetim bu küfürler için neyin toleransını geçiyor?

ARKaDaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ts başkanının mitinge gitmiş olmasını onayladığını söyleyen birisini göremedim ben bu konuda ama? Kaldı ki giderse gitsin. Mitinge herkes gider ama evine gidip herkes çayını içip totişini yalamaz.

Başkanınız şike yaptı ona bile tepki vermediniz, buna mı tepki vereceksiniz.

Evet ayrıca, mitinge gitmek ayrı, evine gidip yalakalığın daniskasını yapmak ayrı. Gerçi yalakalığı da para etmedi. Yaptığınız şikenin bile sayesinde üstü örtüldü, Platini'yi de kafaya almaya çalıştı ama yemedi. Uefa bastı cezayı. İnşallah Tahkim'de onaylayacak. O zaman iyice trajikomik olacaksınız.

Son olarak sizin başkanınız taraftarınıza boşuna g.... yırtmayın ben ne dersem o olur dedi ona bile pek tepki vereni göremedik.

Neymiş Ts başkanı mitinge gitmiş-miş. Demekki şikeyi biz yaptık hesabı fenere ödettik.

Neden? Çünkü ts başkanı akp mitingine gitmiş.