Beğenerek izlediğim diziler
Oz
Prison Break
Kyle Xy(2 sezon)
Breaking Bad (devam ediyor)
Game of thrones (2 sezon)
Spartacus bir ara bıraktım ama nerde hatırlamıyorum
Dizi çok sıradanlaşmaya başlayınca sıkılıyorum, sarmıyor.
Oysa Oz'u izlerken bir hapishanenin içinde neler neler yaşanmıştı.
Bana heyecanı hep dorukta, sürükleyici bir dizi tavsiye ederseniz çok sevinirim.
Da vinci's demons'un ilk bölümünü izledim.Yeterince bağlanamadım
Özellikle Oz gibi Prison Break gibi saracak dizi istiyorum.
(hapishane olmasa iyi olur.Çünkü bir çok şeyi gördük artık.)
Komedi istemiyorum.
Ne tavsiye edersiniz?
ilginçtir kimse Breaking Bad gibi bir baş yapıtı önermemiş. tavsiye edeceğim diziler şunlardır, izlemeden önce konuları ile ilgili araştırma yapabilirsiniz.
Breaking Bad ( oyunculuk, görsellik, kurgu ve detaylar inanılmaz bana göre )
Dexter ( bir kaç bölüm izlemeye devam edin, pişman olmayacaksınız. ailemizin seri katili dexter

)
Sherlock ( ingiliz yapımı 3 bölümlük sezonlar halinde yayınlanan ve günümüze uyarlanan versiyonunu mutlaka izleyin. 1 bölümü film tadında 1buçuk saat sürmekte. ancak emin olun nasıl geçti anlamıyor ve çok daha uzun sürmesini istiyorsunuz. 3cü sezon yıl sonunda başlayacak sanırım )
Battlestar Galactica ( bilim kurgu tarzı seviyorsanız mutlaka izlemelisiniz bunu da. oldukça sürükleyicidir. türünü severlerin kaçırmaması gerekir. )
Luther ( yine ingiliz yapımı sürükleyici bir dizi. seveceksiniz. ingiliz yapımları genelde iyi oluyor. )
şimdilik aklımda kalanlar bunlar. hepsi birbirinden lezzetli diziler benim için. izlerseniz yorum yaparsınız artık. başkalarıda izlemek için heveslenir
iyi seyirler.