Zamanında bende bunu merak etmiştim. Alexa v.b. toollar pek inandırıcı gelmemişti. Çünkü kendi istatisliklerimde mukayese ettiğimde sonuç iyi değildir.

Bende şöyle bir yazılım düşünmüştüm. Mesala oyun sayfasındaki title desc. ve sayfa içeriğini botla çektikden sonra.

Tüm kelimeler tek kelimeli bir diziye atanır. örnek: R10.net , merhaba, deneme
Tüm kelimeler çift şekilde bir diziye atanır. örnek: r10.net merhaba, deneme kerem
Tüm kelimeler üçlü şekilde bir diziye atanır. örnek: r10.net merhaba kerem, deneme kerem kerem

v.b.

Daha sonra bu dizileri php nin Math Combinatorics paketi ile tüm kelimelerin tüm varyasyonlarını bir text dosyası haline getirir.

Varyasyon örneği:
Alıntı
1 cat dog
2dog cat
3cat fish
4fish cat
5dog fish
6fish dog
Daha sonra bu varyasyon dizisini google adwords external toolda arge için sonuçlar alınır ... Burdan fikirler ortaya çıkar. En ince ayrıntısa kadar malesef çıkmaz. Ama mutlaka kelime yakalarsınız garanti ediyorum. Tabi bu yazılımı ben yapmadım. Proje aşamasında sadece ... Benim amaçım kafa bulandırmak değil. Ama aklıma yatmıştı. Localde yer kaplayacağına r10.net ile paylaşmayı uygun gördüm. Umarım işine yarar fikir Hoşcakalın.