Site adresi: .com uzantılı sitedir. Domain VİP'tir. PM isteyin.
Site için istenen fiyat: 750 TL
Sitenin aylık getirisi: Reklam Konulmadı
Sitenin açılış tarihi: 8 Ay ( isimtescil'de kayıtlıdır )
Kategori, sitenin içeriği nedir: Spor Haber Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 200-300
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Pr1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Dahil
Hosting dahil midir: 05/10/2013 tarihine kadar.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet / Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Merhabalar;

Site 8 Ay önce açılmış olup ilk içeriklerin çoğu elle girilmiştir site ilk atında Pr1 değerini almıştır.Sitenin index hısı oldukça güzeldir içerik eklendikten sonra hemn google üzerindne index almaktadır.sitede kullanınlan tema özel ücretli bir temadır.

Sitenin Teması: http://www.habermatik.net/tasarimlar

Habermatik v2.1 = 400 +KDV - 472TL

Sitede Neobro Sistemi vardır.

https://www.r10.net/script-satisi/835...-programi.html

Neobro v0.7.4 2 = Normal Fİyatı 390 TL olup İndirimli Fiyatı 290 TL'dir.

Site üzerinde birden fazla birden çok kişiye SEO çalışmaları yapılmıştır bu sayade hit artışı ve index süresi çok düşmüştür.Stedeki içerik bilgilerini caps olrak burada paylaşıyorum.

bu arada site yandex haber yani yandex news kısmına kayıt başvurusu yapılmıştır bu aralar ona onaylancak ve ordahn büyük bir hit sağlanıcaktır siteya.Sitede hiç backlink alınmamştır alındığı taktirde güzel hitler alıcağına eminim.Kısacasi toplarsak sitenin bana maliyeti tema 475 TL + 290 TL + SEO çalışmaları 300 TL = 1065 TL'den fazladır.Sitede isterseniz oto bot vardır isterseniz kullanısırsınız isterseniz kullanmazsınız tamamen size kalmıştır.Askerlik geldi kapıya satma sebebimde budur.Site üzerinde çok emek vardır.Alıcak arkdaş gerçekten ilgilenirse bu site çok büyür...

Şimdilik Bukadar aklıma gelenlerin hepsini yazdım aklınıza takılan bişey olursa konu altından yada PM atarak sorabilirsiniz.

Bu arada LOGO'da forumdan bir arakaşa özel 30 TL'ye Yapılmıştır şimdi aklıma geldi...

Yine bu arada sitede ücretli imletir eklentiside mevcuttur forumda satışı devam etmektedir hatta...

Site Satıldı İbaresine Aldanmayısn Site Satılmamıştır...