Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ersan abi ile görüştüm ben alırım dedi ama bir görüşeyim tekrar size döenrim hocam teşekkür ederim
Arkadaşla birlikte gelebilrisiniz ben oraya gelmem ters olur oradaki arkadaşlarla birlikte gelebilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:25:12 -->-> Daha önceki mesaj 14:18:13 --

Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ulusoydan baktım. 70 gidiş 70 geliş 140 55 de etkinlik ücreti 195 düz hesap 200 hocam. Yanıma harçlığımı ben alırım 30 40 istanbul beni bilmez ben istanbulu bilmem garajda beni karşılayacak bir arkadaş olursa çok iyi olur yol iz bilmem çünkü.
Teşekkürler..
Ok ücreti karşılarız problem yok, siz kesin karar verdikten sonra bana ulaşırsınız 0212 618 17 17 den.

qLd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
denizlide yaşıyorum gelmek isterim, yeri vs. bulamazsam yardımcı olabilecek olan var mı? ilk kez geleceğim istabula
istanbulda olurda kaybolursanız 0212 618 17 17 den bana ulaşabilirsiniz.
BerkIzgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gebzeden gidecek kişiler varsa ulaşırlarsa benimde katılma durumum olabilir.
11 yazmışız o 12 olur o saatten sonra gebze - harem minubusleri yok
Tardis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 kişilik bende kayıt yaptırmak istiyorum eşimle birlikte geleceğim o yüzden eğer bir masa düzeni yapılacaksa lütfen eşli bir masada olalım
Zaten yerleşim o şekilde oluyor problem yok. Eklendiniz.

bygeneral_35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yol nerden gecerse ordan isteyeni alırım
İlginize teşekkürler gelecek arkadaşlarla irtibata geçerseniz bu şekilde daha işimizi kolaylaştırmış oluruz.