Bizdeki sorunların %90 ı kullanıcılarımızın ayarlarını yaparken yardım istemesi yada patlayan botları bildirmesidir.Genellikle kullanıcılarımız bot düzelene kadar 1 gün kadar başka botları kullanıyorlar 250 bot var sistemimizde dolayısı ile bir zaman kaybı oluşmuyor.Eğer bir kullanıcımız bizden kaynaklı bir sorundan dolayı kullanamamışsa botu (logları göz önünde tutularak) tabiki aradaki günü veririz.

Bir tek şey var benim gerçekten anlayamadığım, kimsenin okumak istememesi mesela, bir mesajda diyor ki sistem "resimlerin sunucunuza çekilmesini istiyorsanız ayarlar bölümünden "resimleri sunucumuza çek" seçeneğini seçmelisiniz". Kullanıcımız destek açıyor resimleri sunucuma çekmek istediğimde ""resimlerin sunucunuza çekilmesini istiyorsanız ayarlar bölümünden "resimleri sunucumuza çek" seçeneğini seçmelisiniz"" şeklinde mesaj alıyorum ne yapmalıyım... Bilemiyorum bu konularda ne yapmalıyız, türkiyenin en büyük bot networkünü yarattım ama bu soruna çözüm bulamıyorum. Bunun bir sonrası da şu oluyor : satış konusuna gideyim "resimleri sunucuya çekmiyor, sistem çalışmıyor". İşte bu noktada çözüm üretemiyorum. Bunun benzerlerini 100 lerce kez yaşayınca bu konularda hassas hale geliyorsunuz.

Bilmiyorum siz yaşadınız mı geçen sene bizden kaynaklı bir sorundan dolayı 2 gün bot kullanılamamıştı, tüm kullanıcılarımıza 1 hafta extra süre verdik, bizim için önemli olan anlayıştır. Botextrada haklı olduğunuz sürece çözüm bitmez.

Burada yazdıklarımı size dair algılamayın lütfen bu çok samimi bir "dert yanma"dır.

Gösterdiğiniz anlayış için ayrıca teşekkür ederim.

Bu arada yakında botextranın yeni bir kardeşi olacak, umarım çok beğeneceksiniz.