Merhaba sürekli bu sayfayı izlemekteyim. Türkstar sanırım izlemede yanılmıyorsam sitelerini buldum. İşleyiş çok iyi gidiyor. Sanırım bizimde ufakta olsa manuel olarak makalelere dokunmamız gerekebilir.
Bu arada 5 gün kaldı demek. Çoğu gitti azı kaldı. Son olarak ilk yazdığım yoruma bir yerde cevap alamadığı için aynı şekilde yazıyorum.
Bu sistemin nasıl kurulacağını nasıl hızlı bir şekilde anlam bütünlüğü ve dil yapısını bozmadan spinleme yapılacağını, videolu adım adım anlatan videolarla anlatırsanız çok daha verimli olacağını düşünüyorum.
Herkesin Ramazan Ayı hayırlara vesile olsun İnşallah ve Turkstar senide Allah utandırmaz İnşallah.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:39:04 -->-> Daha önceki mesaj 22:28:44 --
Dip not: Açıkça şunu da merak ettim. Çıkış süresini uzatabilirim. En az bu spinner olayı kadar dev bir özellik eklemeyi düşündüğümden kullanacak kişiler ikisini bir arada kullanabilsin diye bekleteceğim... Turkstar bu yeni dev özelliği eklediniz mi? Çünkü 5 gün içinde sisteme başlanacak sanırım. Bu soruya da ek olarak cevap verip aydınlatırsan sevinirim.
Hocam videoyu demo çıktığında koymak istiyorum.Zate şuan çıktı çıkacak yani o aşamada.
Diğer proje aslında bu ilk projeden daha büyük.Fakat buna süre yetmedi o ikinci güncellemeden sonra gelecek Allah nasip ederse.
Sadece şöyle özetleyeyim.Örnek vereyim siz anlayın işin boyutunu.Gizli tutuyorum projeyi fakat hayata geçireceğim...
Siz geliyorsunuz bir günde 5 site açıp gidiyorsunuz

.Ama içerikler ne kopya oluyor nede ordan burdan alınma.
Yani bir sitenize günde 1000 içerik eklemeniz mümkün.Ama bunlar sizden başka kimsenin kullanmadığı ve istediğiniz alandaki içerikler yani.Yani ister teknoloji makalesi alırsınız isterseniz giyim...
İşte bu ikinci özellik birinciden daha önde ve büyük aslında ama bu proje ilki olmadan işlemez... Onun için ilk aşamasından sonra ikinci aşamasına geçilecek...
Kısaca aklını kullanan bu sistemden vurgun yapacak.Yok çok bilmişlik edip gelip burada bilmiş bilmiş konuşupda aslında kendi alanında da bir bilgisi olmayan cahillerde anca öyle köşeden bakacaklar

...
Birinci olay güzel ama ikinci olay birinciyide gölgede bırakacak.Birinci sürümü alanlara ikinci sürümde kolaylıklar tanıyabilirim...
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca...