yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin içiniz çok mu temiz ki? Gökdeniz Karadeniz 'i ne zaman unuttunuz? Yıllarca bağrınıza basıp da kollayan ben miydim? Hala Gökdeniz 'in peşinde koşan da benim bu durumda. Boşver milletin içindeki pisliği, herkes kendinden meshuldür.

Fenerbahçe 'de para çok öğrenemedin mi hala? 5 'e alır 1'e satarız. Burak + 4,5 milyon verdik sizi Gökhan kazmasından kurtardık. Sonra gittik Gökhan kazmasını bir kaç milyona sattık. Bu durumda siz de şike yapmışsınız, bize maç satmışsınız. Ne ayak? Boş ve mantıksız konuşmaktan başka işiniz yok. Trabzon'da futbolcu vardı da bizim mi haberimiz yok? Alacağımız olursa da bastırır parasını alırız, dertlenme.
Gokdeniz cezasini cekti yaptigi bahisdi. yanlis birsey bunu savunmak yersiz zaten. suan trabzona donmesini istemeyen cok kisi var. Delikanli gibi soyle eger gokdeniz fenerde olsa idi ceza alir miydi? bir yasa cikardi hooopp tertemiz ayrica dedigim gibi yapti ve cezasini cekti. sizinkiler de cezasini ceksin kim ne der ki? ama para var dedigin gibi gereken yapiliyor hemen gokdeniz ceza aldigi sezon sonu gonderildi. kendi kendine yapti pisligi kendisi cekti cezasini. bu trabzonu sikeci yapmaz pisligi kendi etti kendi gitti. magdur ettikleri varsa cezasini o cekecek er yada gec. ben de bu durumda fenerbahce ne pislik takimdir dedim ne de sike yapti dedim. sike yapan pisliklerden kurtulmasi gerekiyor dedim. yzdigimi anlamadiktan sonra laf etseniz daha iyi olur gibi.

Alacağımız olursa da bastırır parasını alırız, dertlenme demissin de iyi biliyoruz zaten alacaginiz bir sey olunca parasini bastirir alirsiniz herkes goruyor zaten dertlenmiyoruz tek derdimiz bu olsa keske

arkadasla olan samimiyetimize dayanarak yazdigimiz seyleri bu sekilde kullanarak germeye gerek yok ortaligi.bel altina indigi an cevap vermeeye gerek yok artik hic birseye. iyi sahurlar