ben bahçeşehir de ingilizce yazılım okuyorum. Ben burslu kazandım ilk sene hazırlık okudum. Arkadaşlar gelenlere tavsiyemdir. Bir kaç mezun arkadaşla konuştum özellikle yurt dışında silikon vadisi türkiyede de bir çok büyük şirkette önemli pozisyondalar. İki bölümde çok iyidir
fakat herşeyi üniverste derslerine bıkarsanız olmaz. Kendinizi geliştirip ingilizcenin yanına mutlaka 3. dili koymalısınız şayet artık daha çok vasıflı eleman yetişiyor.
Birde Lütfen yazılım mühendisliğini sadece kodlamayla bilgisayar mühendisliğini format atıp bilgisayarı söküp takmak ile karıştırmayın
Yazılım Mühendisliği genel düşünülen gibi kod yazmakla uğraşan kişi tam olarak değildirdeğildir.Bu dediğinizi 2 yıllık mezunn ve bu konuda kendini eliştirmii kişilede yapabilir .
Çalışabileceğimiz alanlarda
sanayi, bankacılık, tıp, havacılık, oyun, hizmet ve üretim sanayi,savunma sistemler
olmak üzere daha çok çeşitlendirebilir. iş sadece bir script yada bot yazmak değildir. arkadaşlar. Güzel araştırın ve kendinizi geliştirin.
Yazılım Mühendisliği hakkında sorusu olan arkadaşlar dilerlerse sorularını sorabilir